Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Januszeria marketingu
~Velture • 2024-09-13, 23:14
Aż nie wiem jak to kurwa skomentować...

Pracowałem tam jako analityk... zarabiałem minimalną... jak każdy inny zdalny niepełnosprawny pracownik (wtedy brali na mnie ok 11k pln miesięcznie a płacili minimalną - zatrudniali tylko takich jak ja z 4x odpisem PFRON i każdemu płacili minimalną)... mój przełozony zarabiał minimalną i jego przełozony też minimalną... więc nawet nie było aspiracji aby się wybijać.

Każdy szeregowy pracownik którego widzicie w sklepie stacjonarnym zarabia minimalną krajową (pracownicy stacjonarni mają też niewielką prowizję/bonus/premię od sprzedaży).

W grudniu dostaje się premię świąteczną. 300zł w 2 bonach. Jeden bon 200zł na wszystko (poza kartami przedpłaconymi) oraz drugi 100zł na produkty marek własnych media expert.
Znaczy tyle dostawaliśmy wszyscy.

Skończył mi się okres na papierze gdzie nie mogłem o tym gadać jawnie więc jak zobaczyłem dzisiaj tę fotkę to postanowiłem wrzucić i opisać jak ta firma traktuje pracowników i ile im płaci.

Ten billboard pokazuje mentalność tej patologii jaka tam panuje.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
jarzyna 2024-09-13, 23:24 115
I po chuj do pracy żęś szedł? Było siedzieć jak my w piwnicy i hejtować ciapatych, motopizdy i całą resztę!
Zgłoś
rafalxp 2024-09-13, 23:24 17
Nie znoszę reklam tej sieci,a teraz sobie uświadomiłem ....Black Friday idzie ,to jest dopiero robienie ludzi w balona.
Zgłoś
Montana1 2024-09-13, 23:31 17
A ja mam 14k na ręke za poganianie takich jak ty nic nie robiąc fizycznie, oprócz grafików i bycie chu**jem dla bydła

Podpis (max. 250 znaków):
Zgłoś
romek134 2024-09-13, 23:32 9
Niestety dałeś się podejść cwaniaczkom które stworzyły ten billboard. Podbijając temat tylko zwiększasz im zasięgi. W taki oto sposób zostałeś ich narzędziem i to za darmo.
Zgłoś
~Velture 2024-09-13, 23:36 19
Montana1 napisał/a:

A ja mam 14k na ręke za poganianie takich jak ty nic nie robiąc fizycznie, oprócz grafików i bycie chu**jem dla bydła

w ME miałbyś minimalną krajową za poganianie takich jak ja albo poganianie tych co poganiali mnie.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Montana1 2024-09-13, 23:40 4
Velture napisał/a:

w ME miałbyś minimalną krajową za poganianie takich jak ja albo poganianie tych co poganiali mnie.[/quote

Do ME nie wchodzę z dwóch powodów, pierwszy to reklamy, że tam niskie ceny a drożej niż w rtv a drugi obsługa sklepu faktycznie zarabia tyle, że ma wyje*bane i nie chcą za bardzo doradzić

Zgłoś
joti 2024-09-13, 23:52 12
Ja rozumiem, że to manipulacja z płacą za 2 m-ce, ale z drugiej strony taki magazynier to przecież jest jakiś debil, któremu nawet uczyć się nie chciało. Ile on ma zarabiać?
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-09-13, 23:57 5
Jakim przegrywem trzeba być, żeby jebać za takie grosze. Za tyle to ja dziennie nosem wciągam.
Zgłoś
Xevik20 2024-09-14, 0:02 29
joti napisał/a:

Ja rozumiem, że to manipulacja z płacą za 2 m-ce, ale z drugiej strony taki magazynier to przecież jest jakiś debil, któremu nawet uczyć się nie chciało. Ile on ma zarabiać?

To co ludzie mają dać sobie pluć w twarz i zapierdalać za drobne? Następna sprawa, że komuś się później nie chce robić, bo skoro gówno zarabia i robią go za chuja, to on też automatycznie robi za chuja szefa i całe kierownictwo. Jeszcze na niepełnosprawnych, na których się płaci o wiele mniejszy ZUS.

Debilami to raczej są Ci, którzy w takich pracach zapieprzają na pełnych obrotach, niszcząc sobie zdrowie za minimalną 😂.

Dajmy ludziom zarobić, a zabierzmy 800+ i inne dodatki każdemu patusowi z dzieciakami. W większości przypadkach te dzieciaki nawet ubrań nie mają i chodzą w 1, bo wszystko idzie na wódę, fajki i dragi.
Zgłoś
Długopłetwiec 2024-09-14, 0:12 6
Kurwa a ja jako pracownik i szef w jednej osobie mam czelność narzekać że mi 1500 zostaje na czysto:(
Zgłoś
pazuzu 2024-09-14, 0:19 10
Niestety najmniej wymagająca praca tak jest płatna, takich magazynierów pracodawca może mieć na pęczki bo każdy się do takiej pracy nadaje. Ale prawda jest taka że niektórzy nawet na najmniejsza krajowa nie zasługują bo się opierdalają.
Zgłoś
zn506 2024-09-14, 0:30 18
Montana1 napisał/a:

14k na ręke

Za 5 miesięcy brutto zgodnie z regulaminem wynagrodzeń

[ Dodano: 2024-09-14, 00:32 ]
joti napisał/a:

Ile on ma zarabiać?

Jakby napisali - płacimy minimalną! Zapraszamy! - to nikt by się nie śmiał. CHodzi o to, że szukają debili - a może to celowy zabieg - zapraszają do pracy tylko idiotów, któzy się nie zorientują co małym druczkiem dopisane i nie sprawdzą ile wpłynęło?
Zgłoś
Montana1 2024-09-14, 0:35
zn506 napisał/a:

Za 5 miesięcy brutto zgodnie z regulaminem wynagrodzeń
Jakby napisali - płacimy minimalną! Zapraszamy! - to nikt by się nie śmiał. CHodzi o to, że szukają debili - a może to celowy zabieg - zapraszają do pracy tylko idiotów, któzy się nie zorientują co małym druczkiem dopisane i nie sprawdzą ile wpłynęło?

Nie pracuje w ME

Zgłoś
Bidnyczifo 2024-09-14, 0:38 31
Montana1 napisał/a:

A ja mam 14k na ręke

Tak kurwa, ale chyba w meksykańskich peso
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów