Mierzenie ilości zużytej energii elektrycznej przez klienta jest jednym z podstawowych obowiązków Operatora Systemu Dystrybucyjnego. Dane odczytowe przekazywane są sprzedawcy energii, który na tej podstawie wystawia klientowi rachunek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mierzenie ilości zużytej energii elektrycznej przez klienta jest jednym z podstawowych obowiązków Operatora Systemu Dystrybucyjnego. Dane odczytowe przekazywane są sprzedawcy energii, który na tej podstawie wystawia klientowi rachunek.
no i słusznie, co go będzie inkasent raz na pół roku dzwonkiem wkurwiał?
Ale mnie już wkurwia ten śmiech
To nie powinno być na joemonster czy innym kwejku?
kurwa, juki głupi śmiech
alucard321 napisał/a:
To nie powinno być na joemonster czy innym kwejku?
To oglądaj bez dźwięku bez dźwięku i sam coś wrzuć.
nowynick napisał/a:
no i słusznie, co go będzie inkasent raz na pół roku dzwonkiem wkurwiał?
U nas taki licznik jest wlasnoscia zakladu energetycznesgo. Obspawanie go dookola (wystawiajac go tym samym na wysoka temperature) moze spowodowac jego uszkodzenie i wtedy nie ciec z ZE bedzie go wkurwiac, a komornik za prad, ktory ZE sobie policzy, z powodu uszkodzenia urzadzenia pomiarowego w punkcie odbiorczym.
lokal.szczecin napisał/a:
Ale mnie już wkurwia ten śmiech
Bo to śmiech małpy. W dodatku z zespołem Downa.
dance4life napisał/a:
U nas taki licznik jest wlasnoscia zakladu energetycznesgo. Obspawanie go dookola (wystawiajac go tym samym na wysoka temperature) moze spowodowac jego uszkodzenie i wtedy nie ciec z ZE bedzie go wkurwiac, a komornik za prad, ktory ZE sobie policzy, z powodu uszkodzenia urzadzenia pomiarowego w punkcie odbiorczym.
Ty widzisz gdzieś tutaj spawy? Widać przecież, ża ta rura jest obsmarowana dookoła stolcem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów