Wrecking Crew Orchestra. Rozkręca się 1:00
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa mam nadzieje że ktoś pierdolnął o chodnik tym dzieckiem co darło jape
taniec i nowy odtwarzacz zajebisty
taniec i nowy odtwarzacz zajebisty
super ale tak muzyka... no nie chciałem się na początku czepiać ale gdzieś od 3:40 ostro szarpie po jajach
tzn po uszach... te dźwięki po prostu zmuszają jelita do sraczki i doprowadzają do jajobólu.
Dlatego polecam filmik a od 3:40 polecam wyłączyć dźwięk.
tzn po uszach... te dźwięki po prostu zmuszają jelita do sraczki i doprowadzają do jajobólu.
Dlatego polecam filmik a od 3:40 polecam wyłączyć dźwięk.
ej, czaicie? nowy odtwarzacz! ja pierdole!
ส็็็็็็ napisał/a:
ej, czaicie? nowy odtwarzacz! ja pierdole!
o kurwa, faktycznie jest się czym jarać
Mega Można nie lubić takiej muzyki, ale w połączeniu z tym tańcem jest super.
Wypadlo ekstremalnie dobrze, szkoda, ze u nas w jakis idolu znowu jakas "12 years for the win" :/
pomysł już chyba gdzieś był... amerykański czy brytyjski mam talent o ile to nie Ci sami. Choć też fajne, a w 3.40 zapomnieli zgasić 1 ludka:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów