📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To nawet nie anime. To postmodernistyczne arcydzieło filmowego surrealizmu... cokolwiek to jest
Skad ty sie wziołes.
Kurwa dam ci mojego Max Payne 3 jakmi powiesz :)Na xboxa
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Kurwa dam ci mojego Max Payne 3 jakmi powiesz :)Na xboxa
ale twórcy takich "bajek" muszą być 30-letnimi, popierdolonymi prawiczkami... bo nikt normalny czegoś takiego nie zrobi
Japonia - kraj wysoko rozwinięty...
No cóż, słyszałem że w Japonii hoduje się najlepsze krowy na świecie, ale nie przypuszczałem że to tak wygląda.
Rzućmy okiem co nam powie internet:
Producers: Gainax, J.C. Staff, Kadokawa Shoten, KENMedia
Genres: Adventure, Fantasy, Horror, Mecha, Sci-Fi, Shounen, Space, Supernatural, Psychological
Gainax... nudziło im się. Kadokawa... kurwa.
Co do "genres" pozwolę sobie pozostawić bez komentarza.
Rzućmy okiem co nam powie internet:
Producers: Gainax, J.C. Staff, Kadokawa Shoten, KENMedia
Genres: Adventure, Fantasy, Horror, Mecha, Sci-Fi, Shounen, Space, Supernatural, Psychological
Gainax... nudziło im się. Kadokawa... kurwa.
Co do "genres" pozwolę sobie pozostawić bez komentarza.
Garbatyx napisał/a:
ale twórcy takich "bajek" muszą być 30-letnimi, popierdolonymi prawiczkami... bo nikt normalny czegoś takiego nie zrobi
O kolejny debil, zdumiewające
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów