Akcja zaczyna się od 0:20
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak cała Japonia, popierdolone ;D
się nie zdziw jak tak zrobią a zacofana Polska będzie pod ziemią się ukrywać ;] swoją drogą każdy ma swoje lubie lub nie :]
Sorry, że pytam, ale nie wiem czy dobrze mi internet działa. Czy wam też zamiast filmu z tematu otworzył się film, w którym w takt muzyki techno dziewczyny z kutasami zamiast nosów, zębatymi waginami pożerającymi kryminalistów i szczające z pociętych cycków zielonym moczem udają ślimaki?
To miks wielu filmów, w tym Kill Billa, którego japońskim bym nie nazwał
Sorry, że pytam, ale nie wiem czy dobrze mi internet działa. Czy wam też zamiast filmu z tematu otworzył się film, w którym w takt muzyki techno dziewczyny z kutasami zamiast nosów, zębatymi waginami pożerającymi kryminalistów i szczające z pociętych cycków zielonym moczem udają ślimaki?
To ja ci odpowiem że raczej oglądałeś inny film bo w tym muzyki techno nie uświadczysz co najwyżej harsh electro
Zna ktoś tytuł muzyki w tle filmiku?
ja pierdole co ja kurwa obejrzałem doszczętnie rozjebało mi to mózg...
Osobny internet dla Azjatów !
Brzeszczot w dupie, nuta: Alien Vampires - Evil Generation. Na YT jest ten teledysk poprawnie zatytułowany.
Ogólnie gatunek to electro industrial, a dla siedzących w temacie, bardziej konkretnie: po prostu harsh (od wybitnie "brudnego" wokalu)
Inni wykonawcy z okolic: Suicide Commando, Die Sektor, Life Cried, no i polskie (i zajebiste!) H.EXE i Reactor7x
Ogólnie gatunek to electro industrial, a dla siedzących w temacie, bardziej konkretnie: po prostu harsh (od wybitnie "brudnego" wokalu)
Inni wykonawcy z okolic: Suicide Commando, Die Sektor, Life Cried, no i polskie (i zajebiste!) H.EXE i Reactor7x
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów