Chwilami ponoć 350km/h
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czas w aplikacji zwolniony, video przyśpieszone, głos podłożony. Dziękuję
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Spróbuj tak w PKP. Zrobic
Zanim byś te gadżety ustawił to by Ci je zajebali łącznie z portfelem i bagażem.
jako,że jestem ekspertem to się wypowiem: łączenie szyn na szlif jest możliwe i wręcz stosowane w krajach nietrzeciego świat jak Polska, tylko wtedy daje się pierdolne podkłady kolejowe,do których mocuje się pierdolnymi śrubami szyny aby to wszystko mogło przenieść i przeciwstawić się naprężeniom pochodzących z temperatury czyli wydłużania się szyn. Oczywiście jest to bardzo drogie.
"Podstawowym celem szlifowania szyn jest usuwanie ich wad, głównie zużycia falistego i rys, które tworzą się wskutek zmęczenia na styku koła z szyną. Szlifowanie jest więc procesem polegającym na usuwaniu stali z wierzchu główki szyny za pomocą materiału ściernego"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów