📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja nie wiem co ich tak ryje, ale sądzę, że to po bombach na Hiroshimę i Nagasaki.
Przecież to nie może być bez powodu!
Przecież to nie może być bez powodu!
Nie,to nie jest normalny naród...kurwa,kiedyś dumna nacja Samurajów a teraz państwo pełne zboczonych zjebów itp...ja pierdole.
Zajebisty teledysk, oglądam w kółko i nie mogę przestać. Macie takich więcej?
Genialny, arcydzieło.
Lujame, tichati ha ha, namanda sizuke kiiii...
Genialny, arcydzieło.
Lujame, tichati ha ha, namanda sizuke kiiii...
Bardzo przepraszam za offtop, ale: Nowy player! Można przesuwać suwak! : O
Brawa, brawa!
Brawa, brawa!
Nie interesuję się kulturą orientalną ale widzę, że izolacja od reszty świata to był ich najlepszy okres...
Pedobear zrobił by z tym porzadek;)
Polecam oglądać bez dzwięku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów