18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Hoofner 2015-05-23, 16:02
taka praca no co zrobisz , co dziwne tylko 2 razy się buferowanie zacięło :O
Zgłoś
Sejons 2015-05-23, 16:30
Czasem się zastanawiam?

Po co to w ogóle jest?
Zgłoś
m................0 2015-05-23, 16:31
Nie wiem po co to, ale trzeba przyznać że Japończycy to najciekawsza nacja na tym padole...
Zgłoś
z................m 2015-05-23, 16:40 3
Sejons napisał/a:

Czasem się zastanawiam?

Po co to w ogóle jest?

Jak po co? A po co faceci kupują alufelgi do aut? Po co kobiety kupują torebki, w których nic się nie mieści? Dlaczego w Polsce już kilka dni przed 1 stycznia wszędzie słychać napierdzielanie różnego rodzaju fajerwerkami? Po co ludzie uprawiają wędkarstwo...

Ale masz rozkminy srogie...
Zgłoś
p................a 2015-05-23, 17:48 6
Film takiej jakości na tego playera? No człowieku miej litość.
Zgłoś
ianmoone 2015-05-23, 17:48 1
o! mam film 1080p.. a co mi tam, wrzucę go na serwer sadistica

(1 minutowy film w takiej rozdzielczości buforuje się tutaj około 28-33 minut)
Zgłoś
woli123 2015-05-23, 17:59
Pierdolicie. 1080p gdzie u mnie normalnie ładował by się z 10 min. to teraz rach ciach i jeeb gotowy do oglądnięcia.
Pewnie chomiki napedzające serwery dostały wiecej zarcia. Albo murzynowi bateryjki zmienili
Zgłoś
wdiko 2015-05-23, 23:10 1
1080p na sadisticu .... kurwa miej litość
Zgłoś
eryczano 2015-05-24, 8:20 6
Drogi pamiętniczku

Dzisiaj o 8:17 zobaczyłem w poczekalni na sadolu film w jakości 1080p, zrezygnowany odpaliłem playera, ku mojemu zdziwieniu film buforował się szybciej niż odtwarzał, to dobry znak! Może skoro wszystko się układa to dzisiaj zarucham?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów