📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
taka praca no co zrobisz , co dziwne tylko 2 razy się buferowanie zacięło :O
Nie wiem po co to, ale trzeba przyznać że Japończycy to najciekawsza nacja na tym padole...
Sejons napisał/a:
Czasem się zastanawiam?
Po co to w ogóle jest?
Jak po co? A po co faceci kupują alufelgi do aut? Po co kobiety kupują torebki, w których nic się nie mieści? Dlaczego w Polsce już kilka dni przed 1 stycznia wszędzie słychać napierdzielanie różnego rodzaju fajerwerkami? Po co ludzie uprawiają wędkarstwo...
Ale masz rozkminy srogie...
Film takiej jakości na tego playera? No człowieku miej litość.
o! mam film 1080p.. a co mi tam, wrzucę go na serwer sadistica
(1 minutowy film w takiej rozdzielczości buforuje się tutaj około 28-33 minut)
(1 minutowy film w takiej rozdzielczości buforuje się tutaj około 28-33 minut)
Pierdolicie. 1080p gdzie u mnie normalnie ładował by się z 10 min. to teraz rach ciach i jeeb gotowy do oglądnięcia.
Pewnie chomiki napedzające serwery dostały wiecej zarcia. Albo murzynowi bateryjki zmienili
Pewnie chomiki napedzające serwery dostały wiecej zarcia. Albo murzynowi bateryjki zmienili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów