📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
C0C0JUMBO napisał/a:
Przypuszczam że to nie chodziło o strój
a o co? o standardowy karabin blasterowy imperium, BlasTech E-11
Końcówka i wszystko jasne: "Its a prank"
Czyli pewnie pogrywał z psami.
Czyli pewnie pogrywał z psami.
~HAL9000/2 napisał/a:
a o co? o standardowy karabin blasterowy imperium, BlasTech E-11
Jeżeli miał przy sobie coś co wygląda jak broń a nie ma pomarańczowej końcówki lufy to może mieć za to w niektórych stanach przejebane.
Palpatine się wkurwi.
Ja jebie jak ja nie lubie psychofanów jakiegoś chujstwa ja rozumiem czymś się interesować mieć pasje jakieś hobby.... Ale kurwa jak pierdolisz tylko o jednym i tym samym i walisz gruche do swoich mokrych snów to ty jesteś nienormalny dla mnie.... I niektórzy mogą mieć w dupie twoje wywody na dany temat i nie dla tego że cię nie lubią tylko męczysz im dupe czymś co mają w chuju za przeproszeniem
To tylko klon. Zaraz będzie nastepny
zakmen napisał/a:
Jeżeli miał przy sobie coś co wygląda jak broń a nie ma pomarańczowej końcówki lufy to może mieć za to w niektórych stanach przejebane.
Dobrze, że końcówkę na fiucie mam czerwoną.
Widziałem to na innej stronie i geneza jest taka, że ta pani została zatrudniona przez pobliski sklep dla promocji. Jakiś idiota zadzwonił na policję, że ktoś chodzi z bronią po ulicy w stroju szturmowca i o to całe zamieszanie
zakmen napisał/a:
Aha, czyli wystarczy pomalować na pomarańczowo końcówkę lufy by móc bezkarnie chodzić z bronią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów