Nie odpalać.
Pierdolisz, mnie rozśmieszyło. Może dlatego, ża i mi się zdarza skonsumować skręta.
Pierdolisz, mnie rozśmieszyło. Może dlatego, ża i mi się zdarza skonsumować skręta.
Napisałeś to tylko po to, żeby pochwalić się tym, że jarasz?
napisałeś tylko po to, żeby się przypierdolić?
Nie odpalać.
Napisałeś to tylko po to żeby się przypierdolić, że on się przypierdala, że się chwalisz że jarasz ?
Nie odpalać.
Napisałeś to tylko po to żeby się przypierdolić, że on się przypierdala, że się chwalisz że jarasz ?
nie mam nic do dodania.
Facet z brodą dwie korzyści, pizdę liże dupe czyścitrawa tak samo jebie mózgi jak wszystkie inne używki. Ktoś kto mówi, że od trawy nie jest uzależniony ale bucha sobie strzela 5 razy dziennie (dla zdrowia) powinien iść na odwyk.
Nie bedzie dobrze póki będą tacy kretyni jak Ty, którzy nie potrafią sobie wyobrazić że znacząca większość potrafi pozwolić sobie bucha raz na tydzien albo na dwa, a jezeli taka konsumpcja dla Ciebie ryje beret to z raczej z Tobą cos nie tak
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów