18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
jarek tego nie rozumie
metode • 2011-01-28, 22:34
Prezes PIS przemawia... wygłasza mowę w sejmie a Premier siedzący w pobliżu co chwilkę przesyła w jego stronę buziaki :* :* :* przemówienie trwa godzinę, półtorej a premier nadal cmoka.... Po 2 godzinach przemówienia prezes PISu nie wytrzymuje i mówi... "Panie premierze dlaczego mnie Pan przez cały czas rozprasza i wysyła w moją stronę buziaki.... nie mogę przez to skończyć mowy ...." Premier odpowiada... "z całym szacunkiem ale ... nie wyobrażam sobie pieprzenia bez całowania
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Magik2501 2011-01-28, 23:31
WON z polityką matoły
Zgłoś
metode 2011-01-28, 23:38
nie odwracaj kota ogonem
Zgłoś
Nameless 2011-01-28, 23:51 1
@up
Nie odwracaj Jarka kotem
Zgłoś
r................0 2011-01-29, 0:10
jak sobie nie wyobraża ?
ssij dziwko
(ssje)
gdzie z to mordo brudno
Zgłoś
TowerOfRome 2011-01-29, 2:07 7
Magik2501 napisał/a:

WON z polityką matoły

Odezwał się ten, który nie wprowadza polityki. Pozwolę sobie zacytować podpis pod postem (postami) szanownego Magik2501: "Jeśli nie widziałeś jeszcze Platformy Obywatelskiej w akcji, to nic nie straciłeś. Prawdopodobnie stracisz, jak zobaczysz".

Zgłoś
Casspero 2011-01-29, 9:39 1
Ja bym odwrócił role. Jak na razie od pieprzenia jest Tusk. Co więcej rucha nas już dłuższy czas a my się mu dajemy.
Zgłoś
Stachustach187 2011-01-29, 9:58
nie ważne kto pieprzy a kto cmoka. Kawał dobry
Zgłoś
jonek00 2011-01-29, 13:02 1
jeśli chciałbym być szczery, to tusku mówi mniej konkretnie od jarka więc z żarcikiem trafiłeś jak chujem w płot (co nie zmienia faktu że obaj siebie warci)
Zgłoś
malydupek 2011-01-29, 14:12
@Casperro
Każdy wyrucha Cię tak samo...
Zgłoś
d................3 2011-01-29, 22:34 1
Obaj pierdolą.
Zgłoś
pakicito 2011-01-30, 0:15 1
znow podzieleni na Pis i PO, moja opinia - bujac wory z polityka na forum, gdzie prawo do glosowania ma co 23 osoba
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem