Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Europa skończyła się w XX wieku!
Po ryjach wnioskuje że to Algieria lub Maroko
Europa skończyła się w XX wieku!
Francja konkretnie, a że ludziom z dawnych kolonii pozwolili migrować za pracą do fabryk Citroena to teraz mają.
Na szczęście wróci Tusk i wprowadzi normalność, na poczatek 40 tys bordowych nierobów.
A my musimy się gzić w tej ciemnej katolickiej Polsce. A taka Francja? Same atrakcje, zamachy terrorystyczne, płonace samochody na sylwestra, Żółte kamizelki a teraz paraliz strajkowy całegho kraju.
Na szczęście wróci Tusk i wprowadzi normalność, na poczatek 40 tys bordowych nierobów.
Historia lubi się powtarzać
Mieszkam w około 135 tys miejscowości w Niemczech i nawet Policji na tutejszym jarmarku nie widziałem... Pisać hejt to dla idiotów... Oni uwierzą we wszystko nawet stare zdjęcia!!!
A myslisz że w tej twojej wiocse ktoś chciałby sie wysadzić. A teraz wracaj szkiebrom podcierac tyłki bo zaczna srać po obiedzie.
Mieszkam w około 135 tys miejscowości w Niemczech i nawet Policji na tutejszym jarmarku nie widziałem... Pisać hejt to dla idiotów... Oni uwierzą we wszystko nawet stare zdjęcia!!!
Ty nas abdul w chuja nie rób my sie nabrać nie damy!!
że co proszę policji nie widział???
Polaczki to są jednak debile haha
Kamilek mam pytanie . Czy ty w tym "polaczkowaniu" jesteś konsekwentny? Czy jak ta pizda "polaczkujesz" bo cię chroni ekran monitora? Co? Jak to jest? Czy jak mama cię woła na sniadanie to jej odpowiadasz "Już idę Ty polaczkowa kurewko"? A tatusiowi, jak się pyta jak było w szkole odpowiadasz "chuj ci do tego śmierdzący polaczku"? No odpowiedz nam, bo bardzo nas to ciekawi. Ale serio. Opowiedz nam, jak to jest w twojej patorodzince.
Kamilek mam pytanie . Czy ty w tym "polaczkowaniu" jesteś konsekwentny? Czy jak ta pizda "polaczkujesz" bo cię chroni ekran monitora? Co? Jak to jest? Czy jak mama cię woła na sniadanie to jej odpowiadasz "Już idę Ty polaczkowa kurewko"? A tatusiowi, jak się pyta jak było w szkole odpowiadasz "chuj ci do tego śmierdzący polaczku"? No odpowiedz nam, bo bardzo nas to ciekawi. Ale serio. Opowiedz nam, jak to jest w twojej patorodzince.
Nie,bo moi rodzice gardzą wami tak samo jak ja, więc nie muszę ich obrażać nazywając ich polakami:) Ps. nauczyłeś się już pisać bez błędów czy nadal masz z tym problem jak na niedorozwoja przystało?
Brawo...
A na tego onaniste z dziewiczym wąsem szkoda czasu .
A do Ciebie kurwiu zdejmij warge z nosa
Nie,bo moi rodzice gardzą wami tak samo jak ja, więc nie muszę ich obrażać nazywając ich polakami:) Ps. nauczyłeś się już pisać bez błędów czy nadal masz z tym problem jak na niedorozwoja przystało?
Kamilek, matole komu Ty chcesz ściemniać? Twoi rodzice, jak i Ty jesteście Polakami. Jesteś tak głupi że pisząc polaczki nie pojmujesz nawet, że piszesz o sobie i swoich rodzicielach. Ba, jestem wręcz pewien, że nigdy nawet nie byłeś poza Polską. I kto tu jest niedorozwojem "polaczku"? Możesz sobie wyobrażać ot choćby że jesteś francuzem, ale to nadal tylko twoja żałosna wyobraźnia pizdeczko. Jedyny znany ci język to też pewnie polski. Nie licząc tego co w szkole wbija ci do pustego łba pani od angielskiego. No powiedz że nie mam racji. Pochwal się jakiej jesteś narodowosci. Pokaż mi że się mylę.
O, widzę że ta niemyta kurwa Loaloa założyła kolejne konto
No co Ty. Do loaloa tej pizdzie bardzo daleko. To tylko podróbka. Taki szczur udajacy kundla.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów