Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
McQurwa 2019-12-11, 11:42 8
Po ryjach wnioskuje że to Algieria lub Maroko
Europa skończyła się w XX wieku!
Zgłoś
nowynick 2019-12-11, 11:44 12
McQurwa napisał/a:

Po ryjach wnioskuje że to Algieria lub Maroko
Europa skończyła się w XX wieku!

Francja konkretnie, a że ludziom z dawnych kolonii pozwolili migrować za pracą do fabryk Citroena to teraz mają.
Zgłoś
poligon6 2019-12-11, 12:07 36
A my musimy się gzić w tej ciemnej katolickiej Polsce. A taka Francja? Same atrakcje, zamachy terrorystyczne, płonace samochody na sylwestra, Żółte kamizelki a teraz paraliz strajkowy całegho kraju.

Na szczęście wróci Tusk i wprowadzi normalność, na poczatek 40 tys bordowych nierobów.
Zgłoś
McQurwa 2019-12-11, 12:11 15
poligon6 napisał/a:

A my musimy się gzić w tej ciemnej katolickiej Polsce. A taka Francja? Same atrakcje, zamachy terrorystyczne, płonace samochody na sylwestra, Żółte kamizelki a teraz paraliz strajkowy całegho kraju.
Na szczęście wróci Tusk i wprowadzi normalność, na poczatek 40 tys bordowych nierobów.

Historia lubi się powtarzać

Zgłoś
Ciekawy_Zycia 2019-12-11, 12:43 5
Mieszkam w około 135 tys miejscowości w Niemczech i nawet Policji na tutejszym jarmarku nie widziałem... Pisać hejt to dla idiotów... Oni uwierzą we wszystko nawet stare zdjęcia!!!
Zgłoś
poligon6 2019-12-11, 13:08 20
Ciekawy_Zycia napisał/a:

Mieszkam w około 135 tys miejscowości w Niemczech i nawet Policji na tutejszym jarmarku nie widziałem... Pisać hejt to dla idiotów... Oni uwierzą we wszystko nawet stare zdjęcia!!!

A myslisz że w tej twojej wiocse ktoś chciałby sie wysadzić. A teraz wracaj szkiebrom podcierac tyłki bo zaczna srać po obiedzie.
Zgłoś
lokal.szczecin 2019-12-11, 13:09 19
Ciekawy_Zycia napisał/a:

Ty nas abdul w c🤬ja nie rób my sie nabrać nie damy!!
Zgłoś
McQurwa 2019-12-11, 13:53 14
Ciekawy_Zycia napisał/a:

że co proszę policji nie widział???

Zgłoś
K................C 2019-12-11, 14:52 1
Polaczki to są jednak debile haha
Zgłoś
S................r 2019-12-11, 15:11 32
Kamil1986DC napisał/a:

Polaczki to są jednak debile haha

Kamilek mam pytanie . Czy ty w tym "polaczkowaniu" jesteś konsekwentny? Czy jak ta p🤬da "polaczkujesz" bo cię chroni ekran monitora? Co? Jak to jest? Czy jak mama cię woła na sniadanie to jej odpowiadasz "Już idę Ty polaczkowa kurewko"? A tatusiowi, jak się pyta jak było w szkole odpowiadasz "c🤬j ci do tego śmierdzący polaczku"? No odpowiedz nam, bo bardzo nas to ciekawi. Ale serio. Opowiedz nam, jak to jest w twojej patorodzince.
Zgłoś
K................C 2019-12-11, 15:21
SupremeLeader napisał/a:

Kamilek mam pytanie . Czy ty w tym "polaczkowaniu" jesteś konsekwentny? Czy jak ta p🤬da "polaczkujesz" bo cię chroni ekran monitora? Co? Jak to jest? Czy jak mama cię woła na sniadanie to jej odpowiadasz "Już idę Ty polaczkowa kurewko"? A tatusiowi, jak się pyta jak było w szkole odpowiadasz "c🤬j ci do tego śmierdzący polaczku"? No odpowiedz nam, bo bardzo nas to ciekawi. Ale serio. Opowiedz nam, jak to jest w twojej patorodzince.

Nie,bo moi rodzice gardzą wami tak samo jak ja, więc nie muszę ich obrażać nazywając ich polakami:) Ps. nauczyłeś się już pisać bez błędów czy nadal masz z tym problem jak na niedorozwoja przystało?

Zgłoś
Gaiseric 2019-12-11, 15:37 12
O, widzę że ta niemyta k🤬a Loaloa założyła kolejne konto

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
prasa 2019-12-11, 15:39 2
SupremeLeader napisał/a:

Brawo...
A na tego onaniste z dziewiczym wąsem szkoda czasu .
A do Ciebie k🤬iu zdejmij warge z nosa

Zgłoś
S................r 2019-12-11, 15:47 15
Kamil1986DC napisał/a:

Nie,bo moi rodzice gardzą wami tak samo jak ja, więc nie muszę ich obrażać nazywając ich polakami:) Ps. nauczyłeś się już pisać bez błędów czy nadal masz z tym problem jak na niedorozwoja przystało?

Kamilek, matole komu Ty chcesz ściemniać? Twoi rodzice, jak i Ty jesteście Polakami. Jesteś tak głupi że pisząc polaczki nie pojmujesz nawet, że piszesz o sobie i swoich rodzicielach. Ba, jestem wręcz pewien, że nigdy nawet nie byłeś poza Polską. I kto tu jest niedorozwojem "polaczku"? Możesz sobie wyobrażać ot choćby że jesteś francuzem, ale to nadal tylko twoja żałosna wyobraźnia p🤬deczko. Jedyny znany ci język to też pewnie polski. Nie licząc tego co w szkole wbija ci do pustego łba pani od angielskiego. No powiedz że nie mam racji. Pochwal się jakiej jesteś narodowosci. Pokaż mi że się mylę.

mit2 napisał/a:

O, widzę że ta niemyta k🤬a Loaloa założyła kolejne konto

No co Ty. Do loaloa tej p🤬dzie bardzo daleko. To tylko podróbka. Taki szczur udajacy kundla.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem