📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:50
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Piękne postępowe niemcy i ich jarmark świąteczny, nie co ta zaściankowa zacofana Polska...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziwnie znajomo wygląda ten rynek w damaszku, a nawet komentarz w znanym języku. Teraz tylko czekać aż ta ciapata anty asadowa "kalicja" skoczy sobie do gardę i będzie nowa odsłona wojny domowej. Na pewno już się cywile cieszą podobnie jak w Libii.
Limpid napisał/a:
Jak ja się kurwa cieszę że żyje w Polsce
Ja też. Zarabiam sobie 7 tysiecy i ni chuja mi nie starcza do pierwszego. Kazdy kolejny rząd mnie pierdoli i robi sobie co chce. Ale za to nie ma uchodźców i pedałów jak w tej zaplutej europie zachodniej. A nie, czekaj....
Wystarczy porównać metro warszawskie i berlińskie i jest wtedy wszystko jasne
Nagrywający również intelektem nie błysnął. Typowy Polak na robotach w Niemczech.
guliusz napisał/a:
Nie obrażaj Boga , jako niewierny możesz mieć duże kłopoty , na tym forum są radykalni muzułmanie imię będą się z tobą w tańcu pie.. , no wiesz co robić .
Ty. Nie zesraj się. Napij się wielbłądzich szczochów i zluzuj trochę ciapaczku. Nie jesteś u siebie.
Nie bądź zjebem jak twój fałszywy prorok mohammed bo źle skończysz.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Bo wiesz, nie każdy bije niemca po hełmie jak ty do każdego ciapaka i z uwielbieniem rozróżnia te wszystkie kilku literowe odłamy terrorystyczne.
My jesteśmy normalni.
Ty, ale rycinka zajebista. Najlepsza Syria!
TwójCzarnyPan napisał/a:
"zamieszki, Palestyna, czy chuj wie co"
Kurwa, ignoranci jebani.
To flaga syryjskich rebeliantów, pewnie się cieszą z obalenia Assada i tyle.
Zasadniczo, pobieżnie, wszystkim jest bardzo wszystko jedno kto to jest.
...chyba, że tak jak ty, jest się bezrobotnym komunistą.
Apages napisał/a:
NIC na to nie poradzimy!Musiałyby powstać wszystkie państwa Europy a to się nigdy nie stanie...
Karma wraca , czasami lepiej ugryźć się w język
[ Dodano: 2024-12-09, 16:08 ]
ZiooMall napisał/a:
Jebać muzułmanów i ich brudnego niby boga
Przegiąłeś chłopcze , szykuj się , idziemy po ciebie . Allahu Akbar 🫡
Limpid napisał/a:
Jak ja się kurwa cieszę że żyje w Polsce
Co kto lubi, ale jest pełno dużo lepszych miejsc.
Jeden z niewielu atutów PL to brak ciapatych, ale poza tym to szambo na każdym kroku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów