📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:50
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Piękne postępowe niemcy i ich jarmark świąteczny, nie co ta zaściankowa zacofana Polska...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szwecja to samo. Sztokholm, lipiec, środek lata, czilujesz sobie, aż tu nagle przychodzi banda ciapichów z megafonami i protestują... przeciwko komu? Co im zrobili ludzie w środku miasta w Szwecji? Niech idą protestować pod konsulat Izraela.
Nie kumam, co im są winni europejscy turyści? Nie kumam. Pora umierać.
Nie kumam, co im są winni europejscy turyści? Nie kumam. Pora umierać.
Pablohasan85 napisał/a:
Ja też. Zarabiam sobie 7 tysiecy i ni chuja mi nie starcza do pierwszego. Kazdy kolejny rząd mnie pierdoli i robi sobie co chce. Ale za to nie ma uchodźców i pedałów jak w tej zaplutej europie zachodniej. A nie, czekaj....
ojojojojojoj, żalisz sie czy chwalisz jakim nieudacznikiem jestes, jak ci nie pasuje to spitalaj na wschod do putina i wolodymyra na front prawaku-tępaku
Palestyńczycy protestują przeciwko agresji żydków a polaczki się zesrały, standard xD
Folur napisał/a:
ojojojojojoj, żalisz sie czy chwalisz jakim nieudacznikiem jestes, jak ci nie pasuje to spitalaj na wschod do putina i wolodymyra na front prawaku-tępaku
A to miła odmiana. Najpierw wyzywali mnie od lewaków i miałem wypierdalać do UE a teraz od prawaków tępaków i mam wypierdalać do putina. A tobie folur chuj w dupe tłumoku bez względu na to z której strony ciągniesz fiuta.
Mentalność germanów nie zmieniła się od czasów Hitlera.
Dalej przytakują grzecznie i popierają władzę.
Nikt do tej pory makreli nie ubił więc najwyraźniej jest w pyte.
Szkoda Polaków i Słowian tam mieszkających(kacapów i ukrów nie zaliczam do Słowian).
Szkoda Polaków i Słowian tam mieszkających(kacapów i ukrów nie zaliczam do Słowian).
guliusz napisał/a:
Karma wraca , czasami lepiej ugryźć się w język
Przegiąłeś chłopcze , szykuj się , idziemy po ciebie . Allahu Akbar 🫡
Nie strasz,nie strasz,bo się zes...asz!😁Co post,to twoja odpowiedź z pogróżkami!Pewnie żona cię bije!😂
[ Dodano 2024-12-11, 01:15 ]
A4boNla3hon3 napisał/a:
Mentalność germanów nie zmieniła się od czasów Hitlera.
I masz rację!Upadlińcy to nie Słowianie tylko potomkowie Waregów,bardzo brutalnego odłamu Wikingów!To DZICZ,dziś nasłana na Polskę,w zemście za to że..nic nie chce wypłacać żymianom..Z upadlińcami tylko Stalin wiedział jak postępować..Putin jest drugi w historii,który wie..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów