📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:50
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Piękne postępowe niemcy i ich jarmark świąteczny, nie co ta zaściankowa zacofana Polska...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powinni zakazać tych jarmarkow świątecznych żeby nie urażać uczuć sami wiecie kogo
marianer7 napisał/a:
powinni zakazać tych jarmarkow świątecznych żeby nie urażać uczuć sami wiecie kogo
mahometa pedofila ?
MysteryMan napisał/a:
mahometa pedofila ?
A nie możemy przyjąć że Aisha miała 21 lat gdy powiła Fatimę ?
Majomir napisał/a:
A nie możemy przyjąć że Aisha miała 21 lat gdy powiła Fatimę ?
Z tego co wiem to ją walił jak była młodsza ;D
"zamieszki, Palestyna, czy chuj wie co"
Kurwa, ignoranci jebani.
To flaga syryjskich rebeliantów, pewnie się cieszą z obalenia Assada i tyle.
Kurwa, ignoranci jebani.
MysteryMan napisał/a:
mahometa pedofila ?
Nie obrażaj Boga , jako niewierny możesz mieć duże kłopoty , na tym forum są radykalni muzułmanie imię będą się z tobą w tańcu pie.. , no wiesz co robić .
guliusz napisał/a:
Nie obrażaj Boga , jako niewierny możesz mieć duże kłopoty , na tym forum są radykalni muzułmanie imię będą się z tobą w tańcu pie.. , no wiesz co robić .
Sram na ich boga na jezuska zresztą też.
NIC na to nie poradzimy!Musiałyby powstać wszystkie państwa Europy a to się nigdy nie stanie...
rodaknet.com/rp_art_6784_czytelnia_richard_coudenhove-kalerg_stany_zje...
rodaknet.com/rp_art_6784_czytelnia_richard_coudenhove-kalerg_stany_zje...
guliusz napisał/a:
Więc niech oni nie obrażają mojego bo ja też jestem radykalny, niech lewica się odpierdoli od mojej wiary, niech nie zbierają pieniędzy na chore dzieci gdzie z drugiej strony chcą aborcji i ich mordowania w łonie matki. Nie naprawisz świata i nie strasz kolegi.
TwójCzarnyPan napisał/a:
"zamieszki, Palestyna, czy chuj wie co"
Kurwa, ignoranci jebani.
Bo wiesz, nie każdy bije niemca po hełmie jak ty do każdego ciapaka i z uwielbieniem rozróżnia te wszystkie kilku literowe odłamy terrorystyczne.
My jesteśmy normalni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów