Krótka i wpadająca w ucho piosenka o jarmułce.Jak widać cieszy się ona coraz większym powodzeniem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Nie wytrzymałem do końca, bo muzyka ssie lepiej niż nowy Zelmer.
jaki model kolega próbował,kutas bolał później,czy spoko?
Na poziomie zespołu cream polo, także "jest wysoko, jest kurwa wysoko" podając za klasykiem.
oo delikatny temat, przepowiadam 100 komentarzy, 50 znawców i 20 krawcowych wykonujących owe czapeczki.
hudziel jak ssie zelmer?
hudziel jak ssie zelmer?
fryca88 napisał/a:
jaki model kolega próbował,kutas bolał później,czy spoko?
Ustalmy, wrzuciłeś gówno, w dodatku nieśmieszne i czego ty oczekujesz? Tak więc skończ pierdolić i desperacko bronić swojej wrzuty.
Swoją drogą, zakupiłeś już srebrny krzyż na ich stronie? Taka okazja może się już nie powtórzyć
1. 01:55 główny sponsor kampanii
2. dużo śp. kaczora, a nie powiem kto ma żonę żydówkę
3. chujowe. nie ma po co włączać i się wkurwiać
2. dużo śp. kaczora, a nie powiem kto ma żonę żydówkę
3. chujowe. nie ma po co włączać i się wkurwiać
Ok rozumiem przedszkole ale, że takie rzeczy śpiewają dorośli ludzie to niestety ale nie chuja ale musza mieć w porywach tylko dwucyfrowe IQ.
nie jestem rasistą , nienawidzę wszystkich a z biegiem czasu nawet siebie
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Ustalmy, wrzuciłeś gówno, w dodatku nieśmieszne i czego ty oczekujesz? Tak więc skończ pierdolić i desperacko bronić swojej wrzuty.
Swoją drogą, zakupiłeś już srebrny krzyż na ich stronie? Taka okazja może się już nie powtórzyć
Śmierdzisz czosnkiem kolego z daleka,a z nerwów jarmułka ci na spocone czoło opada,nie stresuj się,poczta Torę.
Krzyżyk kupiłem,a jakże lubię dewocjonalia,podniecają mnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów