📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
prawda jest taka że JKM i Pan Jarosław pierdolą głupoty ale czasami zdarzy im się coś dobrego powiedzieć, szkoda tylko że Ruch Narodowy nie ma jeszcze utworzonej partii, zagłosowałbym na tych skurczybyków
Oto dlaczego nie warto głosować na PiS, tylko KNP, jakby powstała partia Ruchu Narodowego zastanawiałbym się na co głosować.
I teraz kiedy Korwin mówi co robić, żeby poprawić jakość gospodarki, a Kaczyński skupia się na walce z Ruskimi, robieniem wolne w niedziele i spuszczaniem się nad wszystkim, tylko nie nad tym, co właśnie naprawiłoby naszą gospodarkę, zmniejszyło podatki i zmniejszyło bezrobocie i dług publiczny.
I ten konserwatywny socjalista kurwa mówi o tym, jak to ludzie promujący system taki jak z początkowej Ameryki, oparty na wolnym rynku, wolności osobistej i szczęścia jednostki i jednocześnie ochrony wartości służy odwracaniu uwagi od gospodarki.
Idź pan w chuj Kaczyński.
PS: Daję piwo, żeby to gówno trafiło na główną, żeby ludzie zobaczyli jakie on głupoty pierdoli
I teraz kiedy Korwin mówi co robić, żeby poprawić jakość gospodarki, a Kaczyński skupia się na walce z Ruskimi, robieniem wolne w niedziele i spuszczaniem się nad wszystkim, tylko nie nad tym, co właśnie naprawiłoby naszą gospodarkę, zmniejszyło podatki i zmniejszyło bezrobocie i dług publiczny.
I ten konserwatywny socjalista kurwa mówi o tym, jak to ludzie promujący system taki jak z początkowej Ameryki, oparty na wolnym rynku, wolności osobistej i szczęścia jednostki i jednocześnie ochrony wartości służy odwracaniu uwagi od gospodarki.
Idź pan w chuj Kaczyński.
PS: Daję piwo, żeby to gówno trafiło na główną, żeby ludzie zobaczyli jakie on głupoty pierdoli
Kurwa chyba zapodał sobie marihuanen dożylnie i zadali mu pytanie właśnie podczas jednego z jego lepszych tripów w tej części galaktyki... @Bard już powiedział nad czym powinien pochylić się kaczyński zamiast szukać drzazgi w czyimś oko nie widząc belki we własnej dupie...
PS: nawet kurwa na zadane pytanie nie odpowiedział... No ja pierdolę...
PS: nawet kurwa na zadane pytanie nie odpowiedział... No ja pierdolę...
Kaczor.. wypierdalaj ruchać kota bo gadanie ci nie wychodzi.
Panie Kaczyński to nie jest czas na robienie sobie wrogów wśród potencjalnych koalicjantów, bo raczej wątpię że pańska partia uzyska 50% w najbliższych wyborach... Prędzej uwierzę w 15% KNP i drugie 15% RN (jak założą partię).
@up
Piwko.
No proszę, Korwin w ogarnięty sposób całkiem wyraził swoje poglądy.
Aż się zdziwiłem. Poza tym fajnie im pocisnął, zgodzę się z nim w 100%
Piwko.
No proszę, Korwin w ogarnięty sposób całkiem wyraził swoje poglądy.
Aż się zdziwiłem. Poza tym fajnie im pocisnął, zgodzę się z nim w 100%
BRAWO dla Janusza !!!!!!!!!!!
strik3r napisał/a:
prawda jest taka że JKM i Pan Jarosław pierdolą głupoty ale czasami zdarzy im się coś dobrego powiedzieć, szkoda tylko że Ruch Narodowy nie ma jeszcze utworzonej partii, zagłosowałbym na tych skurczybyków
Prawda jest taka że JKM głosi tezy które mają historyczne uzasadnienie i potwierdzenie że ten system działa.
A druga prawda jest taka że KNP od RN się nie za wiele różni, więc albo jesteś głupi i nie czytałeś programu obu ruchów albo jesteś głupi i specjalnie to robisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów