📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
jakby się odkleił od słupków fale by go na brzeg wyrzuciły... poza tym tam jest wody max do klatki - wiem, bo byłem tam tydzień temu.
Całe życie w jeziorze się pluskacie, to chuja wiecie. Chociaż tępy chuj mógł kawałek dalej odejść by popływać przy takiej "fali" (jak na bałtyk to całkiem spora). Ja bym z chęcią popływał przy takich falach
MrFalken napisał/a:
jakby się odkleił od słupków fale by go na brzeg wyrzuciły... poza tym tam jest wody max do klatki - wiem, bo byłem tam tydzień temu.
A kąpałeś się w takich falach?Fala wali do brzegu,ale potem woda się cofa.Podejrzewam,że gdyby nie ten falochron z tyłu,to gościu jeszcze bardziej oddaliłby się od brzegu.
Chuja zrobicie przy falochronie z taką falą. Woda piętrzy się przynajmniej o 2 metry co kilka sekud i wciąga coraz głębiej, gdy fala się cofa. Po minucie jesteś tak zmęczony walką z żywiołem, że nie masz siły stać. Do tego objawy paniki, bo to sytuacja, na którą nie byłeś przygotowany, skoro się w niej znalazłeś. Serce wali jak młot, nie myślisz racjonalnie. Toniesz.
A przed chwilą widziałem tu filmik jak człek o ciemnym zabawieniu skóry tonie w basenie a jego znajomi radośnie rechoczą bo to takie śmieszne... jednak jest przepaść cywilizacyjna
jeśli faktycznie w zasięgu wzroku mógł dostrzec wywieszoną czerwoną flagę, to chuj z nim. niech tonie.
Tak, kąpałem się przy takich falach - wystarczy odbić się od dna i popłynąć z falą i jesteś w połowie drogi do brzegu. Ale niezależnie od fal nie zbliżałbym się do słupków - ani tych tylnych, ani bocznych, bo głupszej rzeczy nie można zrobić.
Zapamiętajcie sobie jedno. W takiej sytuacji trzeba złapać się obiema rękami falochronu, zaprzeć nogami i z całej siły odbić, płynąc pod wodą, żeby znaleźć się jak najdalej od niego.
Teraz gościowi 500zł mandatu i parę pał dla utrwalenia, że z wodą nie ma żartów.
Kolejny tępy polaken spod szyldu 'co ja kurwa nie dam rady, nie będą mi tu pedały flag wywieszać". Nie powinno się ratować tego typu debili. Poprawiłoby się wam średnie IQ, a tak to przeżyje i przekaże swoje uszkodzone geny.
Nowobogacki na wakacje pojechał
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów