facebook.com/polscyedytorzy
a co do tych którzy hejtują DS, jebane barany po chuj włączcie filmik skoro w tytule ma napisane że ścieżka z tym typem muzyki. Ja jebie, wiem że mieszkacie na wsi, że tylko w sobotę możecie posłuchać sobie porządnego, nietuzinkowego techno, w jednej ze swoich dyskotek, później może jakaś sztachetówa się trafi z jakimiś przyjezdnymi. Wiem również że zatrzymaliście się w rozwoju, skoro za każdym razem jak pojawi się filmik z ds musicie napisać jaki to jest chujowy.
25.02.2012 przyjedzcie sobie do stolicy, zakupcie bilet na Borgora w M25, jestem pewien że zmienicie zdanie odnośnie imprez z taką muzyką
z dubstepem jest podobnie jak z pozostałymi odmianami techno. Kiedyś i house było mainstreamowe, trance, dance itp teraz przyszła kolej na dubstep. Za rok, dwa, lub pięć, przyjdzie kolejna odmiana techno i to ona będzie mainstreamowa. Każdy shit ma kiedyś swoje 5minut.
malinka_14, o, jesteś zwolennikiem folku?
25.02.2012 przyjedzcie sobie do stolicy, zakupcie bilet na Borgora w M25, jestem pewien że zmienicie zdanie odnośnie imprez z taką muzyką