Mały Jasiu i mała Małgosia wracają na piechotkę ze szkoły. Idą sobie chodnikiem koło rzeczki, gdy nagle mijają dwa jebiące się psy.
- Co oni robią? - spytała Małgosia
Mały Jasiu wiedział co pieski robiły, ale wstydził się o tym opowiadać Małgosi, więc powiedział jej:
- On ją przestrasza
- Oh...
Tak więc wracają dalej ze szkoły i Małgosia zwraca się do Jasia:
- Jasiu przestrasz mnie - No i Jaś wziął Małgosie w krzaki i porządnie wyruchał. Gdy już skończyli akt miłosny ruszyli dalej w drogę. Po kilkuset metrach widzą za płotem jak koń posuwa klacz. Małgosia odzywa się:
- Co oni robią?
- On ją przestrasza
- Ohh...
Po paru chwilach młoda dziewczynka odzywa się:
- Jasiu przestrasz mnie
No wziął ją za rękę poszli w krzaki gdzie Jasiu ją "straszy". Po tym jak skończyli w krótkiej chwili zauważyli jak za płotem byk pierdoli krowę.
-Co oni robią?
- On ją przestrasza
- Ohh...
Idą dalej ze szkoły gdy nagle Małgosia mówi do Jasia:
- Jasiu przestrasz mnie
Jaś był już bardzo zmęczony i wiedział, że już mu nie stanie więc zaszedł Małgosie od tyłu i głośno krzyknął:
- Buuu KURWA! Buuu!
- Co oni robią? - spytała Małgosia
Mały Jasiu wiedział co pieski robiły, ale wstydził się o tym opowiadać Małgosi, więc powiedział jej:
- On ją przestrasza
- Oh...
Tak więc wracają dalej ze szkoły i Małgosia zwraca się do Jasia:
- Jasiu przestrasz mnie - No i Jaś wziął Małgosie w krzaki i porządnie wyruchał. Gdy już skończyli akt miłosny ruszyli dalej w drogę. Po kilkuset metrach widzą za płotem jak koń posuwa klacz. Małgosia odzywa się:
- Co oni robią?
- On ją przestrasza
- Ohh...
Po paru chwilach młoda dziewczynka odzywa się:
- Jasiu przestrasz mnie
No wziął ją za rękę poszli w krzaki gdzie Jasiu ją "straszy". Po tym jak skończyli w krótkiej chwili zauważyli jak za płotem byk pierdoli krowę.
-Co oni robią?
- On ją przestrasza
- Ohh...
Idą dalej ze szkoły gdy nagle Małgosia mówi do Jasia:
- Jasiu przestrasz mnie
Jaś był już bardzo zmęczony i wiedział, że już mu nie stanie więc zaszedł Małgosie od tyłu i głośno krzyknął:
- Buuu KURWA! Buuu!
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis