📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam Rowana. Ma gość klasę.
GoldRoger777 napisał/a:
Uwielbiam Rowana. Ma gość klasę.
Najzabawniejsze w Atkinsonie jest to, że skończył Oxford, a światu i tak przydał się bardziej po prostu krzywiąc gębę . Trochę to w sumie smutne, jak się nad tym zastanowić...
i potrafi rozbawić wszystkie pokolenia
z którego to filmu/odcinka?
Jaś Fasola ma w kolekcji McLarena F1
sidian napisał/a:
Najzabawniejsze w Atkinsonie jest to, że skończył Oxford, a światu i tak przydał się bardziej po prostu krzywiąc gębę . Trochę to w sumie smutne, jak się nad tym zastanowić...
Czemu niby smutne ? Jest dobrym aktorem, grał w świetnym serialu bawiąc mnóstwo ludzi, grał też w kilku dobrych filmach, jest dobrym komikiem, według mnie osiągnął sporo, a że skończył Oxford, no cóż różnie w życiu bywa
Jaś Fasola to nic w porównaniu z cyklem Atkinsona "Czarna Żmija". Prawdziwy inteligentny humor, nie biorący jeńców.
kiedyś na pewnym ognisku na którym były dziewczyny (!) no i my (chłopaki) byłem świadkiem sytuacji kojarzącej mi się z ta z filmiku ...
otóż pewnej lasce spodobał się jeden z moich kolegów, ewidentnie do czegoś dążyła, ale że chłopak był nieśmiały to nie potrafił wykorzystać sytuacji, widząc to chciała mu 'pomóc' - wzięła do 'buzi" solonego paluszka i zasugerowała żeby go schrupali w taki sposób aby ich usta zetknęły się w miłosnym uniesieniu (oczywiście nie powiedziała tego na głos ale każdy facet zrozumiał by jej intencje)...
kolegę zamurowało.
nie wiedząc co robić wyciągnął jej tego paluszka z buzi i zjadł...
i wiecie co - nie zamoczył.
otóż pewnej lasce spodobał się jeden z moich kolegów, ewidentnie do czegoś dążyła, ale że chłopak był nieśmiały to nie potrafił wykorzystać sytuacji, widząc to chciała mu 'pomóc' - wzięła do 'buzi" solonego paluszka i zasugerowała żeby go schrupali w taki sposób aby ich usta zetknęły się w miłosnym uniesieniu (oczywiście nie powiedziała tego na głos ale każdy facet zrozumiał by jej intencje)...
kolegę zamurowało.
nie wiedząc co robić wyciągnął jej tego paluszka z buzi i zjadł...
i wiecie co - nie zamoczył.
@UP weź zamknij ten ryj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów