📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
kolejny, który będzie mi mówił co mam robić... A no zajebiste zakończenie
Marian Pudzianowski napisał/a:
Oglądać do końca.
wyłączyłem w połowie, będę prowokował
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Mariusz ty lepiej wracaj do trenowania ,a nie bedziesz glupoty w necie ogladal
Wszyscy kurwa oszukują i zbijają pieniądze na naiwnych ludziach...
Niektórzy opisują swoje życie na fb. Jakie to jest żałosne. A okazuje się i niebezpieczne
Zrobiłem kanapkę !!!!!!!!
Bedzie chłopczyk !!!!!!!!!!!!!
Kasia odeszła ['] (((
Józek daję Ci ostatnią szansę wróć do mnie
Ja i mój Passat 2.2 Turbo diesel comfort class
Kurwa ludzie opanujcie się
Zrobiłem kanapkę !!!!!!!!
Bedzie chłopczyk !!!!!!!!!!!!!
Kasia odeszła ['] (((
Józek daję Ci ostatnią szansę wróć do mnie
Ja i mój Passat 2.2 Turbo diesel comfort class
Kurwa ludzie opanujcie się
Wydaje mi się, że to ustawione jest
ja przed spotkaniami z różnymi osobami jeśli znam ich imię i nazwisko [a o to nie trudno] zaglądam na fb by sie o nich czegoś dowiedzieć. Jaki to później ich zdziwienie, ze tak dobrze mi się z nimi rozmawiało;D
Muahahaha jestem bezpieczny, bo nie korzystam z żadnego takiego gówna jak Facebook i nie można mnie znaleźć w necie. Korzystam z sadistica, ale po komentarzach raczej nie wiele będą mogli się dowiedzieć, tylko tyle ze mam nie pokolei w głowie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów