📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Brawo, te szczury ze skrzydłami powinny być wytępione w miastach.
@up, Milion pieniędzy.
Pantilion napisał/a:
Kupuję!!! Ile za takiego skurwiela?
A tam, podam ci gdzie możesz się wszystkiego dowiedzieć, może zaszczepię w tobie nową pasję.
sokolnictwo.pl/hodowla-ptak%C3%B3w-drapie%C5%BCnych
szlag mnie trafia jak widzę stare baby co dokarmiają te latające zasrańce.
SirMajkel napisał/a:
szlag mnie trafia jak widzę stare baby co dokarmiają te latające zasrańce.
Miałem sąsiada który dokarmiał latające cygany. Przyjeżdżał po robocie i jeb z woreczka jakieś nasionka czy ki chuj na parking a te obsrańce cały dzień czekały na przewodach pomiędzy latarniami a pod nimi oczywiście zaparkowane samochody aż chuj wróci z roboty i pierdolnie garść czegoś po czym mogą bombardować lakier samochodów. Za chuj nic nie zdały prośby, groźby bo kutas karmił je już z przyczajki - tzn wcześniej ładował paszę w garść i truptając jak gejsza do klatki delikatnie wysypywał im jedzenie. W końcu ktoś nie wytrzymał i po kolejnym opierdolu obsypał kutasowi auto jakimiś nasionami i mu cygańskie pomioty nie dość że zasrały całe auto to na dodatek podrapały cały lakier i chuj się nauczył.
Teraz jakaś pizda dokarmia koty i te kurwa wylegują się w ciepłe dni na dachach i maskach samochodów czekając aż cipsko je nakarmii. Czekam aż ktoś kurwa wpadnie na jebany pomysł i jakieś paśniki dla dzików ustawi przed wejściem do klatki bo głodne nie będą w zimę biedaczki chodziły.
@up opryskaj auto lub drzwi domowe tej baby kocimiętką albo walerianą koty obsrają jej drzwi to się nauczy. A jak nie obsrają to sam możesz jej jebnąć klocka a zgonić na koty A swoje auto warto opryskać repelentem. Na allegro za 15-20zł pryskasz w nadkola i tam gdzie włażą.
wszystkie mógłby udusić
Spoko, choć to akurat nie jastrząb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów