18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
robero 2011-12-14, 22:15
Juz ciag dalszy tej historii chca pozwac tego co go wyjebal
Zgłoś
BongMan 2011-12-14, 22:22 2
Śmieszą mnie ci ludzie, którzy twierdzą, że jak jedziesz bez biletu to jesteś złodziejem. Im się pewnie nigdy nie zdarzyło jechać bez biletu. Ba, nie przeszli nawet nigdy na czerwonym świetle, bo jak przejdziesz na czerwonym świetle to jesteś przestępcą!

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
timmy77 2011-12-14, 22:24 3
No dobrze jechać bez biletu, jak byście rozumieli chociaż na jotę angielski to byście wiedzieli co dzieciak pierdoli. Typowy gimbus szpaner myślący, że mu wszystko wolno. A tych dwóch od góry co komentują głośno że nie gościa sprawa też pewnie gimbusy jebane co im wszystko wolno.

@Leouch
To jest angielski.

Let's rock'n'roll
Zgłoś
Grabbarz 2011-12-14, 22:30 1
(do tych wielkich sprawiedliwych) a zebyscie znalezli w sytuacji kiedy nie bedziecie mieli kasy na bilet i bedziecie musieli gdzies pilnie pojechac!!! faje z bogatych rodzin
Zgłoś
Mom and Death 2011-12-14, 22:31
ja w autobusie / tramwaju może z 3 razy bilet skasowałem. a i pierdolę.

Zgłoś
Saint Spear 2011-12-14, 22:50 3
Samilo, komunikacja publiczna w wiekszej czesci jest utrzymywana z podatkow a nie sprzedazy biletow wiec jedzi na koszt nas wszystkich a nie tylko ciebie, szlachetnie placacego za bilet.

Pozatym koles mial bilet, a facetem ktory wyrzucil go z pociagu zajel sie juz sad, wiec juz sie tak nie napinaj.

news.sky.com/skynews/Article/201009116130075
Zgłoś
yonderbrack 2011-12-14, 23:06 1
Sytuacja z życia wzięta. dobiegam do autobusu. siadam ziajany i łapię oddech. podchodzi kanar:"-Bilet"
- mówię, że musiał widzieć jak dopiero wsiadłem więc już idę bo mam.
-"Nigdzie pan nie pójdzie"...
dojazd do przystanku.... drzwi robią tsssst.... OPEN &START:)..
Po drodze słyszałem "STÓJ" na co odpowiedziałem serdecznym i soczystym SPIERDALAJ
rzecz jasna że to podmiejska linia warszawska to jeżdżą tam "karczki"...
więc na plecach miałem kanara i 3 karczków... jako, że nie umieli przebierać nogami pojechałem sobie innym
...
Proszę Państwa... warszawscy kanarzy to miękkie faje ze swoimi wypłowiałymi gorylicami:)...
i co?
ja też jestem złodziejem?
Granda!

HELL YEAH!
Zgłoś
NieWeszles 2011-12-14, 23:32
Fumar napisał/a:

@up Odezwał się senior sadistica

A mi się zdarzyło. Na co dzień jeżdżę z biletami, ale czasem jest tak, że kierowca powie Ci "nie prowadzę sprzedaży" i chuj! Niby żadna wymówka, ale kurwa złodziejem możesz nazywać swojego starego, bo nie znasz sytuacji więc nie oceniaj.

Dwa - nie bronie typa z filmiku, dla mnie to pajac, ale jeszcze większym śmieciem jest frajer co go wyjebał.

Nie spinaj się. Frajer co go wyjebał z autobusu zachował się w porządku. Może mu się spieszyło, gnój nie chciał wysiąść, to wyleciał.
Zgłoś
bebe_nuss 2011-12-15, 0:13
Samilo napisał/a:

No i kurwa bardzo dobrze, komunikacja publiczna nie jest darmowa i jak jedziesz bez biletu to jesteś pierdolonym złodziejem. Taki pajac jedzie na koszt uczciwych pasażerów i to jest wkurwiające, jeszcze zamiast spuścić łeb i wyjść, wpierdala się na siłę do środka... widzę że tutaj też takich cwaniaczków nie brakuje.
@Fumar - nie, nie zdarzyło mi się jechać bez biletu, tak samo jak nie zdarzyło mi się jechać autem bez benzyny i to powinna być oczywistość w normalnym kraju.

Ciekawe kurwa pajacu czy nigdy ci się nie zdarzyło wypić jednego drina za dużo na baletach i o 5 nad ranem lecieć nocnym do chaty. Ciekawe jakbyś wtedy pięknie pierdolił o idealach
Zgłoś
CellGame 2011-12-15, 1:24
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
K................o 2011-12-15, 2:26
tym co nie zauwazyli - to jest pociag nie tramwaj, tramwajem kazdemu zdarza sie jechac bez biletu , ale z pociagu won!
Zgłoś
Salceson 2011-12-15, 10:22 2
w normalnym kraju powinna być też NORMALNA komunikacja miejska, co niekoniecznie jestem wstanie powiedzieć o Polsce. Nie wiem gdzie tu uczciwość jeśli autobusy i tramwaje jeżdżą przepełnione, w zimie celem zaoszczędzenia pieniędzy wyłącza się ogrzewanie, często gęsto zdarza się że rozkłady jazdy zwyczajnie kłamią bo nic nie przyjeżdża na czas a latem nie można otworzyć okien w dusznym autobusie bo działa "klimatyzacja". Ceny biletów idą w górę a dodatkowo pojazdy jakie poruszają się po drogach są stare i cud że jeszcze działają, proszę więc nie pierdolcie mi tu uczciwości podczas zakupu biletu bo za każdym razem jak to robię czuję się zwyczajnie oszukiwany i okradany.
Zgłoś
j................z 2011-12-15, 15:31
@Samilo
nie zgadzam sie z tobą mocno, samo zdanie "komunikacja PUBLICZNA nie jest darmowa" ma tyle sensu co chuj w dupie. Jak cos jest publiczne, jest darmowe dla usługobiorców w każdym normalnym przypadku, mimo że jestem zwolennikiem prywatyzacji to oczekuje pewnej konsekwencji jeśli coś ma przymiotnik 'publiczne'. Szkoly publiczne- darmowe, to samo ze wszelkimi innymi publicznymi instytucjami oprocz MPK i ZTE. Z jakiej bani mamy płacić za przejazd drugi raz kupując bilety? Mówie drugi bo normalnie placimy za to w podatkach (w kazdych, VAT, dochodowy, pit, cokolwiek). Nie dość ze dostają tone hajsu od panstwa, to jeszcze hajsy od UE na nowe pojazdy i wahe. Prywatne linie utrzymywaly się TYLKO I WYŁĄCZNIE z tego ze pasażerowie płacili 1zł za wejscie i chuj. W MPK natomiast płacimy za bilety wiecej niz w prywatnych a oprocz tego oni dostaja hajs z innych źródeł. Gdyby nie UE to nawet nie bylo by nowych autobusów (a i za to przyjdzie nam zaplacic, UE sie upomni o swoje) ale i tak one sa przepelnione, niepunktualne, nie ma oddzielnych autobusow dla starych bab które pierdolą a kanary nie wklejaja mandatow rumunom jebanym cyganom co napierdalaja na akordeonie ze śmietnika bez guzikow. Tyle wrażeń za 1,40zł wydane na ulgowy bilet. Mowie o Polsce oczywiscie. Filmik pojebany
Zgłoś
p................z 2011-12-15, 19:39
Zastanawiam się jakim zjebem trzeba być by bronić te kanarskie mendy. One tylko czyhają na ludzkie zapominalstwo i wlepiają mandaty jak ktoś przez jeden dzień będzie mieć nieważny bilet miesięczny. Dresom odpuszczają, bo jak mają się takim postawić? Sam byłem świadkiem jak chłopak wszedł do autobusu, skasował bilet 15-minutowy, a po 10 minutach stania w korkach (przed dojazdem do pierwszego kolejnego przystanku) kanarska menda wystawiła mu mandat.
Zgłoś
ohjaniemoge 2011-12-15, 20:00
Ten oto student pomylil sie w kupnie biletu i zamiast biletu powrotnego kupil ten sam bilet. Czytalem o tym rano w gaziecie. Bedac studentem, a ze w anglii bilety na pociagi sa strasznie drogie myslal ze bedzie mogl jakos wytlumaczyc swoja pomylke. Zamiast wyrzucac go sila z pociagu mogl uwaznie przesluchac tego oto mlodego czlowieka zanim pochopnie go wyrzucili sila z pociagu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów