📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Teraz ten duży koleś powinien dostać taką karę za naruszanie wolności osobistej żeby się sesrał, a potem powinien większego i silniejszego tak potraktować i dostać syty wpierdol. Czy ten kanar rączek od Pana Boga nie dostał żeby sobie poradzić?
@Samilo
powiem Ci, że zdarzyło mi się kiedyś jechać bez biletu, tak samo jak autobusem bez benzyny. Może wydawać się to dziwne ale u mnie w mieście autobusy komunikacji miejskiej napędzane są silnikiem diesel'a, a więc na olej napędowy.
powiem Ci, że zdarzyło mi się kiedyś jechać bez biletu, tak samo jak autobusem bez benzyny. Może wydawać się to dziwne ale u mnie w mieście autobusy komunikacji miejskiej napędzane są silnikiem diesel'a, a więc na olej napędowy.
@up,
wyrywanie z kontekstu zawsze spoko
wyrywanie z kontekstu zawsze spoko
Fumar napisał/a:
@up Odezwał się senior sadistica
A mi się zdarzyło. Na co dzień jeżdżę z biletami, ale czasem jest tak, że kierowca powie Ci "nie prowadzę sprzedaży" i chuj! Niby żadna wymówka, ale kurwa złodziejem możesz nazywać swojego starego, bo nie znasz sytuacji więc nie oceniaj.
Dwa - nie bronie typa z filmiku, dla mnie to pajac, ale jeszcze większym śmieciem jest frajer co go wyjebał.
Uderz w stół a gimbusik sie odezwie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów