Ale oczywiście musiał się znaleźć obrońca świata. Jebany czop.
@Fumar - nie, nie zdarzyło mi się jechać bez biletu, tak samo jak nie zdarzyło mi się jechać autem bez benzyny i to powinna być oczywistość w normalnym kraju.
Macie racje, to zlodziejstwo ale zlodziejstwem jest tez sciaganie piratow z neta, co wiekszosc z was czyni - nikt nie jest swiety
Jakich ku**a hamburgerow?Jak chuj slychac ze mowia o Edinburghu...
Jakich ku**a hamburgerow?Jak chuj slychac ze mowia o Edinburghu...
Zajebista cenzura
Dzisiejsze gimbusy nie maja respektu przed niczym...tylko się liczy żeby telefonik macamy mieli...browara się napili...a jak by już poruchać mieli to ze szczęścia zeszli...
jak czarnuch ze stanów otumanione przez tzw. pop kulturę...
Komentarze JUNIORÓW wyżej mówią same za siebie...
Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotówNo i kurwa bardzo dobrze, komunikacja publiczna nie jest darmowa i jak jedziesz bez biletu to jesteś pierdolonym złodziejem. Taki pajac jedzie na koszt uczciwych pasażerów i to jest wkurwiające, jeszcze zamiast spuścić łeb i wyjść, wpierdala się na siłę do środka... widzę że tutaj też takich cwaniaczków nie brakuje.
@Fumar - nie, nie zdarzyło mi się jechać bez biletu, tak samo jak nie zdarzyło mi się jechać autem bez benzyny i to powinna być oczywistość w normalnym kraju.
A mi się zdarzyło. Na co dzień jeżdżę z biletami, ale czasem jest tak, że kierowca powie Ci "nie prowadzę sprzedaży" i chuj! Niby żadna wymówka, ale kurwa złodziejem możesz nazywać swojego starego, bo nie znasz sytuacji więc nie oceniaj.
Dwa - nie bronie typa z filmiku, dla mnie to pajac, ale jeszcze większym śmieciem jest frajer co go wyjebał.