18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Stew 2011-12-13, 14:22 10
Nie pierdol, że nie zdarzyło Ci się jechać bez biletu. Zapłaciłby mandat i byłoby po problemie.

Ale oczywiście musiał się znaleźć obrońca świata. Jebany czop.
Zgłoś
i................n 2011-12-13, 14:37
Pierdolona kupa gówna. Na chuj się wpierdala skoro go to nie dotyczy.
Zgłoś
Samilo 2011-12-13, 16:53 103
No i kurwa bardzo dobrze, komunikacja publiczna nie jest darmowa i jak jedziesz bez biletu to jesteś pierdolonym złodziejem. Taki pajac jedzie na koszt uczciwych pasażerów i to jest wkurwiające, jeszcze zamiast spuścić łeb i wyjść, wpierdala się na siłę do środka... widzę że tutaj też takich cwaniaczków nie brakuje.
@Fumar - nie, nie zdarzyło mi się jechać bez biletu, tak samo jak nie zdarzyło mi się jechać autem bez benzyny i to powinna być oczywistość w normalnym kraju.
Zgłoś
Suq-Madiq 2011-12-13, 17:08 19
Nie wiem co to za zwyczaj, zeby przy kontroli siedziec na pizdzie i sie wyklucac. Kiedys jak sie jechalo czyms na gape i wpadala kontrol to na pierwszym z brzegu przystanku spierdalalo sie samemu, nikt nie musial nikomu pomagac. I dobrze zrobili, ze kolezke wyjebali z pociagu, jak jest debilem to niech cierpi.

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
Leouch 2011-12-13, 17:48
to Angielski czy jezyk hamburgerow?

Macie racje, to zlodziejstwo ale zlodziejstwem jest tez sciaganie piratow z neta, co wiekszosc z was czyni - nikt nie jest swiety
Zgłoś
A................N 2011-12-13, 18:01 1
A najlepsze jest w momencie, kiedy pasażer na gapę oszczędzając na bilecie mówi, że to kurwa drogie.. wsiada do swojego auta po zdaniu prawa jazdy za Xym razem.. wtedy dopiero okazuje się, że bilet jest tani jak barszcz..
Zgłoś
Ray696 2011-12-13, 19:07
Leouch napisał/a:

to Angielski czy jezyk hamburgerow?

Macie racje, to zlodziejstwo ale zlodziejstwem jest tez sciaganie piratow z neta, co wiekszosc z was czyni - nikt nie jest swiety

Jakich ku**a hamburgerow?Jak chuj slychac ze mowia o Edinburghu...
Zgłoś
Pener 2011-12-13, 19:08 12
Ray696 napisał/a:

Jakich ku**a hamburgerow?Jak chuj slychac ze mowia o Edinburghu...

Zajebista cenzura
Zgłoś
ThunderZ 2011-12-13, 22:06 3
widać gościa musieli ładnie w szkole cwelić skoro wyżywa się na jakiś szczeniakach ale pewnie już dostał 10 razy wpierdol od jakiś dresów
Zgłoś
l_witek 2011-12-13, 22:57 4
Jeszcze wpierdol gówniarz powinien dostać.
Dzisiejsze gimbusy nie maja respektu przed niczym...tylko się liczy żeby telefonik macamy mieli...browara się napili...a jak by już poruchać mieli to ze szczęścia zeszli...
jak czarnuch ze stanów otumanione przez tzw. pop kulturę...
Komentarze JUNIORÓW wyżej mówią same za siebie...

Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
Zgłoś
Stew 2011-12-13, 22:58 1
@up Odezwał się senior sadistica

Samilo napisał/a:

No i kurwa bardzo dobrze, komunikacja publiczna nie jest darmowa i jak jedziesz bez biletu to jesteś pierdolonym złodziejem. Taki pajac jedzie na koszt uczciwych pasażerów i to jest wkurwiające, jeszcze zamiast spuścić łeb i wyjść, wpierdala się na siłę do środka... widzę że tutaj też takich cwaniaczków nie brakuje.
@Fumar - nie, nie zdarzyło mi się jechać bez biletu, tak samo jak nie zdarzyło mi się jechać autem bez benzyny i to powinna być oczywistość w normalnym kraju.

A mi się zdarzyło. Na co dzień jeżdżę z biletami, ale czasem jest tak, że kierowca powie Ci "nie prowadzę sprzedaży" i chuj! Niby żadna wymówka, ale kurwa złodziejem możesz nazywać swojego starego, bo nie znasz sytuacji więc nie oceniaj.

Dwa - nie bronie typa z filmiku, dla mnie to pajac, ale jeszcze większym śmieciem jest frajer co go wyjebał.
Zgłoś
Suq-Madiq 2011-12-14, 9:40 2
@fumar jako nie-zlodziej powinienes wysiasc na nastepnym przystanku i szukac biletomatu/kiosku, zeby bilet zakupic. Jak na stacji benzynowej nie maja paliwa to tez pomyslisz 'a chuj, dzisiaj pojade bez'?

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
Stew 2011-12-14, 12:56
@up Jako nie-złodziej tak robię
Zgłoś
Ludomir 2011-12-14, 22:04 1
ale żeś kurwa po tagował

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów