Zjazd jest jeden, a powtórki są dwie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zjazd jest jeden, a powtórki są dwie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sprawdza się stare, polskie przysłowie: "Każdy głupek, trafia w słupek".
No pięknie Żeberka połamane, na bank dodatkowe obrażenia wewnętrzne, może nawet coś przebite...
Deskopipka na slupie... PIĘKNIE
mógł przyjebać we wszystko, a wybrał mały słupek. Ku uciesze gawiedzi
Gamera napisał/a:
No pięknie Żeberka połamane, na bank dodatkowe obrażenia wewnętrzne, może nawet coś przebite...
Gdzie ty się kurwa uchowałeś? Coś nakłamałeś z tym wiekiem. Nie raz nie dwa za smarka się wyjebało tak, że myślało, że umrze. Ale po paru minutach wstawało, otrzepało i mówiło chuj, będę żył.
A ty tu już wieszczysz obrażenia wewnętrzne, poprzebijane płuca bo się typ miednicą zamortyzował. Jakby to było tak proste rozjebać się w drzazgi od takiego puknięcia, to każdy uczestnik wypadku drogowego byłby martwy bo by go - wedle twojej interpretacji - pasy rozdarły na strzępy
Gamera napisał/a:
Wątroba zdefragmentowana. Krwiaki zaotrzewnowe pewne. Trzeba będzie toczyć krew. A może i śledziona do usunięcia. Słusznie rzeczesz, że żebra do remontu. Ogólnie abdomen destroyer rulez.
To nie jego wina, tylko to ufo go popchnęło
wątroba oberwała na 100%. krwotok wewnętrzny. może dowiozą do szpitala
jak dzik w sosny. Podobie mnie się to.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów