Część pierwsza - www.sadistic.pl/jazda-probna-vt182528.htm
Część pierwsza - www.sadistic.pl/jazda-probna-vt182528.htm
Gdzie kończy Chuck Norris tam zaczyna Bongman.Dla mnie dalej fake. Przerażona osoba nie wstałaby po 10 sekundach i z uśmiechem na twarzy podawała spokojnie ręce, które przy adrenalinie, którą ten facet starał się zaprezentować latałyby mu jak u osoby z parkinsonem, głos u takiej osoby też nie brzmi normalnie, no i przede wszystkim taka osoba też nie wygląda na ubawioną 10 sekund po zdaniu sobie sprawy, że wszystko jest w porządku. Nigdy nie wierzcie reklamom.
Liczysz, że Ciebie też zaproszą? A tak na poważnie jest jeszcze ogromne uczucie ulgi zaraz po dowiedzeniu się, że jesteś wkręcany. Myślisz i mówisz jakby się nic nie stało.
Dla mnie dalej fake. Przerażona osoba nie wstałaby po 10 sekundach i z uśmiechem na twarzy podawała spokojnie ręce, które przy adrenalinie, którą ten facet starał się zaprezentować latałyby mu jak u osoby z parkinsonem, głos u takiej osoby też nie brzmi normalnie, no i przede wszystkim taka osoba też nie wygląda na ubawioną 10 sekund po zdaniu sobie sprawy, że wszystko jest w porządku. Nigdy nie wierzcie reklamom.
A jak za dzieciaka z drzewa spadłeś czy Ty już z pokolenia komputera?
Spadłeś dusiłeś się wszyscy się śmiali 5sec i ty się śmiałeś.
Dla mnie dalej fake. Przerażona osoba nie wstałaby po 10 sekundach i z uśmiechem na twarzy podawała spokojnie ręce, które przy adrenalinie, którą ten facet starał się zaprezentować latałyby mu jak u osoby z parkinsonem, głos u takiej osoby też nie brzmi normalnie, no i przede wszystkim taka osoba też nie wygląda na ubawioną 10 sekund po zdaniu sobie sprawy, że wszystko jest w porządku. Nigdy nie wierzcie reklamom.
Pamiętam jakieś 8-9 lat temu przeskakiwałem z kumplami przez ogrodzenie. Oczywiście z moim szczęściem musiałem podczas skoku zahaczyć nogą o górę ogrodzenia. Niewiele myśląc podczas upadku podparłem się ręką i całym ciężarem ciała spadłem na rękę. Chwile po upadku kumple się śmiali a ja z ciekawości podwinąłem rękaw w bluzie. Okazało się, że ręka zamieniła się w literę S. Przez pierwsze 5-10 sekund byłem w szoku, ale jak sobie uświadomiłem, że mam rączkę do wymiany, zacząłem się śmiać. Adrenalina jest chwilowa i po uświadomieniu sobie, że to dzieje się naprawdę itp. to mija.