Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
R41NM4N 2020-11-02, 21:29 4
Hyena83 napisał/a:

A tak serio to umyj dupe bo będziesz wieczorem ruchany

Tak bez kina i kolacji?

Wiedziałem, że to homokomuchy
Zgłoś
Hyena83 2020-11-02, 22:16
R41NM4N napisał/a:

A wiesz, że sam jestem pod wrażeniem ile bólu dupy może wywołać jeden suchar? Byłem pewny, że temat zdechnie w poczekalni, a tu proszę jaki bonus od białorycerzy.

Przrpraszam. Czy Ty jesteś idiotą?
Wstawiasz suchar, wiedząc jednocześnie że jest do wyjebania - to po co to wstawiasz? Popierdoliły Ci sié portale ? - Może chciałeś na pomponik? Liczysz że ktoś Cię dostrzeże i i będziesz fajny ? Że sam Drozda zaprosi Ciebie na kanał bo jesteś idiotą ? Na to pytanie sam sobie odpowiedź, bo wydaje Ci się że ( nie chce mi się wklejać poprzedniego postu, jak pisałeß że opiniami innych ludzi się nie przejmujesz i masz w to wy e bane dosłownie ) - to tak nie jest.
Spinasz się jak starej babie majty i komentujesz każdy post, który został napisany w temacie - więc jednak masz ból dupy. Siedzisz pewnie jak łajza w lochu i co 5 minut wychodzisz na swojego posta. Jakbyś tego nie robił, to miał byś wyjebane w opinie innych ludzi i nie mógł bym z tym polemizować.
W ogóle to chciałbym Ci napisać W Y P......, ale dopiero co ban mi się skończył

.... więc wyd. oooo...piaj do swojego wypiździałkowa. Najlepiej z powrotem do pochwy swojej matki, bo gościu pisze Ci że zachowujesz się jak zgred i to nie tylko on tak to widzi. Jesteś 12 letnim zgredek który śmierdzi czosnkiem i nie umiesz być chamski. Ty jesteś kurwa jebana maruda i klaun

PS. Wyjebane to ja mam. Uprzedzę również że nie mam bogatej historii na sadolu - Nie wstawiam nic z youtuku, tikatoka, ani nagrań cieszących oka sadoli, bo jestem widzem i krytykiem. Więc na przyszłość klaunie postaraj się chociaż troszeczkę zabawić publiczność, a suchary zostaw dla swoich dzieci o ile będziesz mieć. Bo póki co tylko u nich możesz zasłużyć na szacunek , którego tu nie znajdziesz jeśli będziesz dalej marudzić.

Kur w a... że mi się chciało to pisać xd wolałbym Ci uszy obciąć i nasrać tam, więc moje zdrowie w Twoje gardło xd

R41NM4N napisał/a:

Tak bez kina i kolacji?
Wiedziałem, że to homokomuchy

Nie wnikam czy socjaliści, czy kapitaliści, czy jakieś inne opcje do których przynależysz. Z polityką nie dyskutuję, mimo że też mam swoje zdanie - tylko dlatego że polityka, tak jak religia dzieli ludzi. Każdy ma rację i nie. Dlatego olewam takie dyskusję i nie pierdol mi tych głupot.

I stul dziub. O polityce gadaj z tv jak będą lecieć wieczorne wiadomości, pokrzyć sobie, gadaj ma głos, a najlepiej puść sobie debatę xd Będziesz miał też 100% rację. Zupełnie jak wariat, który mówi że on jest normalny. To skoro wariat jest normalny, to iim są w takim razie wszyscy?
A o pogodzie gadaj z dupą jak Ci braknie tematu
Tobie to pewnie i tak wszystko jedno, byle by ktoś wpadł z winem i makaronem. Wtedy zrobisz się dostępna i się złamiesz jak strzelba w pół.
Ps. Łatwa jesteś. I tania

Ps. Wiem wiem, nie zaczyna się zdania od i xd
Zgłoś
swampman 2020-11-02, 23:15 1
Hyena83 napisał/a:

Przrpraszam. Czy Ty jesteś idiotą?
Wstawiasz suchar, wiedząc jednocześnie że jest do wyjebania - to po co to wstawiasz? Popierdoliły Ci sié portale ? - Może chciałeś na pomponik? Liczysz że ktoś Cię dostrzeże i i będziesz fajny ? Że sam Drozda zaprosi Ciebie na kanał bo jesteś idiotą ? Na to pytanie sam sobie odpowiedź, bo wydaje Ci się że ( nie chce mi się wklejać poprzedniego postu, jak pisałeß że opiniami innych ludzi się nie przejmujesz i masz w to wy e bane dosłownie ) - to tak nie jest.
Spinasz się jak starej babie majty i komentujesz każdy post, który został napisany w temacie - więc jednak masz ból dupy. Siedzisz pewnie jak łajza w lochu i co 5 minut wychodzisz na swojego posta. Jakbyś tego nie robił, to miał byś wyjebane w opinie innych ludzi i nie mógł bym z tym polemizować.
W ogóle to chciałbym Ci napisać W Y P......, ale dopiero co ban mi się skończył

.... więc wyd. oooo...piaj do swojego wypiździałkowa. Najlepiej z powrotem do pochwy swojej matki, bo gościu pisze Ci że zachowujesz się jak zgred i to nie tylko on tak to widzi. Jesteś 12 letnim zgredek który śmierdzi czosnkiem i nie umiesz być chamski. Ty jesteś kurwa jebana maruda i klaun

PS. Wyjebane to ja mam. Uprzedzę również że nie mam bogatej historii na sadolu - Nie wstawiam nic z youtuku, tikatoka, ani nagrań cieszących oka sadoli, bo jestem widzem i krytykiem. Więc na przyszłość klaunie postaraj się chociaż troszeczkę zabawić publiczność, a suchary zostaw dla swoich dzieci o ile będziesz mieć. Bo póki co tylko u nich możesz zasłużyć na szacunek , którego tu nie znajdziesz jeśli będziesz dalej marudzić.
Kur w a... że mi się chciało to pisać xd wolałbym Ci uszy obciąć i nasrać tam, więc moje zdrowie w Twoje gardło xd
Nie wnikam czy socjaliści, czy kapitaliści, czy jakieś inne opcje do których przynależysz. Z polityką nie dyskutuję, mimo że też mam swoje zdanie - tylko dlatego że polityka, tak jak religia dzieli ludzi. Każdy ma rację i nie. Dlatego olewam takie dyskusję i nie pierdol mi tych głupot.
I stul dziub. O polityce gadaj z tv jak będą lecieć wieczorne wiadomości, pokrzyć sobie, gadaj ma głos, a najlepiej puść sobie debatę xd Będziesz miał też 100% rację. Zupełnie jak wariat, który mówi że on jest normalny. To skoro wariat jest normalny, to iim są w takim razie wszyscy?
A o pogodzie gadaj z dupą jak Ci braknie tematu
Tobie to pewnie i tak wszystko jedno, byle by ktoś wpadł z winem i makaronem. Wtedy zrobisz się dostępna i się złamiesz jak strzelba w pół.
Ps. Łatwa jesteś. I tania
Ps. Wiem wiem, nie zaczyna się zdania od i xd

ze ci sie chcialo tyle pisac...

dalej bedzie udawac ze go nic nie obchodzi i jest mu obojetne a stremowany odswieza strone co chwile.
nawet do niego juz dotaro ze przegral na kazdej linii a te wysrywy ktore pisze to posmiertna sraka w spodnie bo mysli ze bedzie meski jak odszczeknie
nie ma co tu zagladac wiecej

Zgłoś
R41NM4N 2020-11-03, 6:17 1
Fiu fiu, wy to jesteście jednak tytany intelektu...
Kim jesteś? Jesteś zwycięzcą!

W sumie nawet nie chce mi się sprawdzić co tam poszczekujecie, za dużo literek.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem