Ciekawe, czy twórcy terminatora przypuszczali, że bunt maszyn zacznie się od zmywarek..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oby tylko bunt nie dotknął maszyn do lodów
Ahahahahah uuahaha ale kurwa suchar. Dość mocno biedny żart.
R41NM4N napisał/a:
To zupełnie jak ty z poziomu starych (:
ty to moze idz odrabiaj lekcje bo jutro znowu masz elekcje
kolejny kurwa smutny pisiorek
koscioly zamkneli czy skad ten wysyp was tutaj zgorzgnialce ?
R41NM4N napisał/a:
Masz jakąś manię prześladowczą, że wszędzie pisiorki widzisz?
poki co widze zwyklego prostaka i buca siegajacego po teksty 10 letnich chlopcow odnoszacych sie do rodzicow i wyzywajacego kazdego kto ma choc troche inne spojrzenie na swiat.
obrazil sie bo komus nie spodobal sie zart i mial czelnosc napisac to w komentarzu
nie wiem czy masz okres czy musisz sobie zwalic gruche ale ogarnij sie zgorzknialcu bo swiat przez takich prymitywow jest jaki jest.
wysil sie i chociaz uzyj 1 szarej komorki do tego zeby komentarz byl przynajmniej zabawny
R41NM4N napisał/a:
Masz jakąś manię prześladowczą, że wszędzie pisiorki widzisz?
Wszędzie widzi bo lubi ssać
Gdybyś był z kobietą w co wątpie to by ci kazała zamknąć morde i iść w koncu usunąc tą stuleje
R41NM4N napisał/a:
Ciekawe, czy twórcy terminatora przypuszczali, że bunt maszyn zacznie się od zmywarek..
Kiedyś, kiedy nie było internetu, tylko rodzina i wieś, w której mieszkasz wiedziałaby, jakim jesteś zjebem.
Pogadaj ze swoją mamą, która wycierała ci dupę, kiedy leżałeś obsrany w łóżeczku. Mam wrażenie, że powinieneś być wyskrobany, bo jednak urodziła debila...
Jebany dzban... No wkurwiłem się. Idę po piwo
Lol randomowe zlepki literek na monitorze się zbulwersowały
Zadzwońcie sobie na teleporadę po receptę na ból dupy
R41NM4N napisał/a:
Lol randomowe zlepki literek na monitorze się zbulwersowały
Dalej mnie zastanawia jak te wszystkie jednokomórkowce głosujące na pis nauczyły się korzystania z komputera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów