Ciekawe, czy twórcy terminatora przypuszczali, że bunt maszyn zacznie się od zmywarek..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oby tylko bunt nie dotknął maszyn do lodów
Ahahahahah uuahaha ale kurwa suchar. Dość mocno biedny żart.
R41NM4N napisał/a:
To zupełnie jak ty z poziomu starych (:
ty to moze idz odrabiaj lekcje bo jutro znowu masz elekcje
kolejny kurwa smutny pisiorek
koscioly zamkneli czy skad ten wysyp was tutaj zgorzgnialce ?
[trzask dup słychać z oddali wielu kilometrów]
poki co widze zwyklego prostaka i buca siegajacego po teksty 10 letnich chlopcow odnoszacych sie do rodzicow i wyzywajacego kazdego kto ma choc troche inne spojrzenie na swiat.
obrazil sie bo komus nie spodobal sie zart i mial czelnosc napisac to w komentarzu
nie wiem czy masz okres czy musisz sobie zwalic gruche ale ogarnij sie zgorzknialcu bo swiat przez takich prymitywow jest jaki jest.
wysil sie i chociaz uzyj 1 szarej komorki do tego zeby komentarz byl przynajmniej zabawny
R41NM4N napisał/a:
Masz jakąś manię prześladowczą, że wszędzie pisiorki widzisz?
Wszędzie widzi bo lubi ssać
Gdybyś był z kobietą w co wątpie to by ci kazała zamknąć morde i iść w koncu usunąc tą stuleje
R41NM4N napisał/a:
Ciekawe, czy twórcy terminatora przypuszczali, że bunt maszyn zacznie się od zmywarek..
Kiedyś, kiedy nie było internetu, tylko rodzina i wieś, w której mieszkasz wiedziałaby, jakim jesteś zjebem.
Pogadaj ze swoją mamą, która wycierała ci dupę, kiedy leżałeś obsrany w łóżeczku. Mam wrażenie, że powinieneś być wyskrobany, bo jednak urodziła debila...
Jebany dzban... No wkurwiłem się. Idę po piwo
Zadzwońcie sobie na teleporadę po receptę na ból dupy
R41NM4N napisał/a:
Lol randomowe zlepki literek na monitorze się zbulwersowały
Zadzwońcie sobie na teleporadę po receptę na ból dupy
Dalej mnie zastanawia jak te wszystkie jednokomórkowce głosujące na pis nauczyły się korzystania z komputera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów