Mocne jebnięcie na pasach. Pijany recydywista z zakazem kierowania pojazdami mechanicznymi robi kuku chłopakowi który za tydzień miał brać ślub.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Skoro miał brać ślub, to i tak zmarnowałby sobie życie...
Pon buczek zainterweniował w ostatnim momencie na ratunek nieszczęśnikowi.
Taaa, bo nie mam nic lepszego do roboty.
Pamiętajcie i uczcie ludzi tego ze nie należy ufać kierowcy czy ma się pierwszeństwo czy nie. Ten cymbał pójdzie siedziec i mam nadziej ze popełni samobójstwo ale też poszedł by siedzieć gdyby pieszy się zatrzymał bo złamał prawo.i żył Samochod moze wpaść w poślizg, kierowca może zasłabnąć z powodu choroby lub po prostu byc zmęczonym wiec chcesz zyc bądź czujnym i nie ufaj kierowcy.
Marcin360360 napisał/a:
Pamiętajcie i uczcie ludzi tego ze nie należy ufać kierowcy czy ma się pierwszeństwo czy nie. Ten cymbał pójdzie siedziec i mam nadziej ze popełni samobójstwo ale też poszedł by siedzieć gdyby pieszy się zatrzymał bo złamał prawo.i żył Samochod moze wpaść w poślizg, kierowca może zasłabnąć z powodu choroby lub po prostu byc zmęczonym wiec chcesz zyc bądź czujnym i nie ufaj kierowcy.
Wreszcie jakiś rzeczowy i inteligenty komentarz Marcin.
Kłykcin_Kończysty napisał/a:
Wiadomo coś o stanie zdrowia weslenika?
Chłopak trzdzieściparę lat, 18-letnia niedoszła żona, kierowca 3 promile.... Tragiczna historia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów