📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Nie znałem tego określenia "z kujawiaczka" Naprawdę ładne. Jeśli stworzyłeś, to pozwolę sobie ukraść i stosować.
Caramon napisał/a:
Nie znałem tego określenia "z kujawiaczka" Naprawdę ładne. Jeśli stworzyłeś, to pozwolę sobie ukraść i stosować.
Cytat:
to sporo wyjaśnia he he
kickyourheadoff napisał/a:
to sporo wyjaśnia he he
Tak jak Twój nick wyjaśnia rozbudowaną wiedzę w tym zakresie
Janusz Trela, ps. Krakowiak – polski przestępca, szef gangu, jeden z najgroźniejszych gangsterów w Polsce...
Jego pseudonim pochodził od sposobu, w jaki traktował swe ofiary; zazwyczaj kopał leżących, jakby tańczył Krakowiak...
pl.m.wikipedia.org/wiki/Janusz_Trela
Rodzina?!?
Jego pseudonim pochodził od sposobu, w jaki traktował swe ofiary; zazwyczaj kopał leżących, jakby tańczył Krakowiak...
pl.m.wikipedia.org/wiki/Janusz_Trela
Rodzina?!?
Weź, kurwa, @up... Ja kiedyś minąłem tego typa koło dzisiejszego Pięknego Psa. To był mój ostatni wypad do Srakowa. Szedł sobie wybałuszak jeden i sprzedawał plomby przypadkowym przechodniom...
Tego samego wieczoru widziałem akcję z maczetami i postanowiłem sobie, że moja stopa nigdy więcej nie postanie w Srakowie.
Tego samego wieczoru widziałem akcję z maczetami i postanowiłem sobie, że moja stopa nigdy więcej nie postanie w Srakowie.
Policja się tam nie pierdoli. No i dobrze.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów