📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jebana slupkoza, ale jednak lepiej miec ze soba szlifierke katowa i ujebac takie gowno. Przysluga dla innych i mniejszy koszt dla nas
OpenStreetMaps napisał/a:
Jeśli za kierownicą nie był murzyn albo naćpany
to nigdy tego nie zrozumiem waćpanny
A co tu rozumieć... Typowy tirowski cymbał z IQ nie przekraczającym 50.
Siriuz napisał/a:
Jebana slupkoza, ale jednak lepiej miec ze soba szlifierke katowa i ujebac takie gowno. Przysluga dla innych i mniejszy koszt dla nas
Jeżeli dobrze wiesz ze jestes glupi jak but to lepiej będzie jak nie bedziesz się tym chwalić publicznie.
Lepiej nafurany niż kierowcy autobusów w Warszawie
To już końcówka akcji, tylne ośki od początku wyglądają jak upośledzone, pewnie typ się z tym pierdolił godzinę czasu i w końcu się poddał (furii).
Jakiś debil stwierdził kiedyś, że zajebistym pomysłem będzie takie słupy w ziemię wpierdolić
Czytałem takie fajne badania IQ tirowców ze stanów i wyszło, że mają medianę IQ 82. Wyobraź sobie jak głupi jest człowiek z IQ82 a potem rozkmiń, że połowa jest jeszcze głupsza
Myśle że zrobił to specjalnie
Na początku myślałem że cofnął po to, żeby się poprawić, a on dwója i gaz do chuja
grudzin7 napisał/a:
Czytałem takie fajne badania IQ tirowców ze stanów i wyszło, że mają medianę IQ 82. Wyobraź sobie jak głupi jest człowiek z IQ82 a potem rozkmiń, że połowa jest jeszcze głupsza
Przymułom z IQ w okolicy 80 na poprawę humoru pozostaje ponabijać się z "czarnuchów"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów