📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sram na te maski więc mnie to nie dotyczy
nie uzywam kaganca wiec mi to nie grozi
McQurwa napisał/a:
Każdego z nas może to spotkać
Nie pije alko, nie noszę maski - dziękuje, następny
Nie nosicie masek? Nie korzystacie z komunikacji, nie pracujecie, nie robicie zakupów? Rozumiem, że tylko zdalne lekcje i mama do pokoju jedzenie donosi?
nowynick napisał/a:
Nie nosicie masek? Nie korzystacie z komunikacji, nie pracujecie, nie robicie zakupów? Rozumiem, że tylko zdalne lekcje i mama do pokoju jedzenie donosi?
Robię zakupy bez maski
rapidu napisał/a:
Tak mniej wiecej wyglada wyborca Pisu
A tak wygląda statystyczny wyborca peło:
Który z nich ma więcej zabawy w życiu...? (nie licząc seksu pod prysznicem z najlepszymi funflami z celi)
Żałosna namiastka człowieka. Małpa w zoo ma większe IQ i potrafi założyć maskę.
luxpiotr napisał/a:
Żałosna namiastka człowieka. Małpa w zoo ma większe IQ i potrafi założyć maskę.
Trzeźwa na pewno, najebana niekoniecznie
Chłop myśli, że głowę ma obok, albo nie myśli
nowynick napisał/a:
Ubieram maskę tylko do sklepu lub gdzieś gdzie jest dużo ludzi, bo mam świadomość, że niektórzy się boją "epidemii" i chcę to uszanować. Korzystam z komunikacji miejskiej, ale częściej jeżdżę samochodem i pracuję - mam swoją firmę. Jakieś pytania, przegrywie?
Cytat:
... i wszystko jasne
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
A tak wygląda statystyczny wyborca peło:
Który z nich ma więcej zabawy w życiu...? (nie licząc seksu pod prysznicem z najlepszymi funflami z celi)
Faktycznie, co ty tam kurwa wiesz...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów