Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Masz całkowitą rację, a producent lusterka zamontował żebyś mógł się przejrzeć, środkowe żebyś mógł oglądać się en face a lewe i prawe dla każdego profilu...
No przecież. Lusterka od jakiegoś czasu mają wmontowaną opcję prześwietlania budynków, tablic i innych pojazdów, więc moje chyba się spierdoliło. Jeśli karetka jest słyszalna z 10-20 metrów bo "ma syrenę kierunkową", to się nie dopierdalajcie, że jej inni nie słyszą inni użytkownicy, tylko wróćcie do tych starych, słyszanych z 500m dookoła.
A co do sygnalizacji świetlnej. Powstała jakaś skurwiała moda na zmniejszanie powierzchni i mocy tych lamp, ale tylko karetek, policji i straży pożarnej. Przyjrzyjcie się i porównajcie je z sygnalizacją zamontowaną na "ponadgabarytach", które walą po ślepiach (szczególnie w nocy). Nowe "koguty" np. policyjne to jakaś porażka.
Przypominam także, że pojazd uprzywilejowany poruszający się tylko na sygnałach świetlnych (bez syren), nie jest pojazdem uprzywilejowanym.