18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Jebanko na przystanku
Kominek1993 • 2015-11-22, 19:41
Hasłem pragnę rzucić,
"Nie było, bo własne!"
Muszę Was zasmucić,
Przez swój błąd nie zasnę!
Za późno wyjąłem komórkę,
Za późno zacząłem kręcić,
Nim zaczął ją pruć w jej dziurkę,
Postanowiła fiuta mu nęcić.
Nie dane mi było nagrać,
Gdy dumnie przed nim klęczała,
Nagrałem, gdy stwierdził ją zabrać,
By wesoło na nim skakała...

Nie było, bo własne. Dłużej nie mogłem kręcić, bo mój autobus przyjechał

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
BurakCebulak 2015-11-23, 10:18 1
Avans napisał/a:

nie kumam idiotow ktorzy mowia ze autobusy po torach zapierdalaja, a co wy nie macie przystanku tramwaju razem z autobusem nigdzie? to taki ewenement? wpadnijcie do lodzi w odwiedziny pobawic sie w miasto

Kurwa to był sarkazm.... ty tępy matole

Luakszooo89 napisał/a:

Kurwa nie znacie czegos takiego jak przystanek podwojny?

Przystanek podwójny jest po to, aby na nim mogły się zmieścić dwa autobusy bądź składy tramwajowe... Przystanek, na którym zatrzymują się tramwaje i autobusy to przystanek tramwajowo-autobusowy kolejny znawco
Zgłoś
pablohlca 2015-11-23, 10:27
Łódź i wszystko jasne. Taki polski Sosnowiec. Albo Radom północy
Zgłoś
UnLimited 2015-11-23, 12:31
saves napisał/a:

Wytłumacz lepiej, dlaczego tak komórką trzęsiesz?

pewnie walil konia
Zgłoś
mesjasz19 2015-11-23, 12:38 1
To jakaś patola była czy normalna parka którą przycisnęło na amory?

2-3 lata temu z moją byłą która lubiła takie akcje, zaliczyliśmy większość popularnych miejsc publicznych. Także nie będę oceniać tych dwoje na przystanku. Tylko do chuja nie bezpośrednio przy ludziach, można zrobić tak że będzie "publicznie" ale trzeba zachować jakiś umiar a nie gorszyć wszystkich wokoło.
Zgłoś
Golodubcew 2015-11-23, 15:43
Jakiś pryszczaty, brzydki, rudy, zazdrosny h** tylko by takie cos nagral... Kazdy normalny chlop ma jakas tam erotyczna fantazje by zrobic to w publicznym miejscu wiec h** ci do tego, ze bawili sie dobrze na przystanku kiedy ty musisz sobie po nocach walic konia w kiblu zeby mama nie widziala.. Za takie cos piwko sie nie nalezy
Zgłoś
Roger_Skurwielson 2015-11-23, 16:28
Przynajmniej aktywnie spędzają czas na świeżym powietrzu i nie siedzą przy komputerze
Zgłoś
Galu87 2015-11-23, 17:42
Mnie tylko zastanawia jak trzeba być bardzo zjebanym żeby to nagrywać
Zgłoś
kosa2301 2015-11-23, 20:33
UnLimited napisał/a:

pewnie walil konia

serio? :O ja myślałem że temu wyżej chodziło o to że mu zimno bo piździ :O
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem