Oto poradnik dla każdego faceta żeby brać babę na pierwszą randkę na basen żeby się później nie zdziwić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I twarz sobie z 10 kilo wyszczupliła? Przecież widać ze to jakiś fejk.
dzarul napisał/a:
I twarz sobie z 10 kilo wyszczupliła? Przecież widać ze to jakiś fejk.
Ucz się synek skośnej magii
Weź się kurwa rano przy takiej obudź, zawał murowany
Żebyś się nie zdziwił, czasami basen nie pomoże. Moja była potrafiła cały dzień spędzić w wodzie z makijażem. Nie wiem w jaki sposób ale nigdy nie zmoczyła choćby końcówki włosów. Plastik oebany.
W 9 sekundzie jest podmiana panny. Nagle jej twarz staje się szczuplejsza bez żadnego powodu i zabiegów.
@dzarul ja nawet nie wiem jak Ci odpowiedzieć, albo jak Ci to wytłumaczyć, żeby Cię przy okazji nie obrazić. Także jednak sobie daruję.
A po co na basen? Jest lepsze wyjście - zwyczajnie nie umawiać się z laskami których twarz wygląda jak obsypana mąką, rzęsy sięgają powiek, a brwi są idealnie symetryczne i mają kształt prostokątów.
Dzięki tym trzem cechom można ograniczyć kontakt z plastikiem do minimum.
Dzięki tym trzem cechom można ograniczyć kontakt z plastikiem do minimum.
waloos napisał/a:
rzęsy sięgają powiek
Ale wiesz że rzęsy zawsze sięgają powiek, wyrastają z nich.
No chyba że ty szukasz takich lasek z "rzęsami" pod nosem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów