Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przyznam szczerze jakby był na miejscu to bym wpierdolił temu od obsługi. Rozumiem, ze kurwa karmić drapieżnika ale kurwa rób tak by inne zwierzę nie cierpiało. Jak Krokodyl czy inny chuj jest pałą i nie umie złapać gryzonia to niech kurwa zdycha. Mały wykazał się większą inteligencją niż kolejna torebka damska. By być fer powinien mu dać przynajmniej dzień extra life i zabrać go z powrotem a debil niech głoduje.
chuja byś zrobił. Idziesz do zoo to zdajesz sobie sprawę, że warunki tam panujące mają się nijak do rzeczywistości.
Zobacz jak mało miejsca na krokodyl. Ledwo co może się obrócić.
Dlatego nie umie polować, bo nigdy się nie nauczył.
Nie pierdol głupot. Krokodyl pewnie nie był nawet głodny- dlatego tak się jebał z tym szczurem. Co do cierpienia zwierząt, to niektórych okazów krokodyli nie nakarmisz zabitym zwierzęciem, bo po prostu nie zje, a zje tylko żywe jako cień normalnego polowania. Niestety takie jest życie, w naturze drapieżniki najczęściej zjadają swoje ofiary żywcem zamiast najpierw je zabić.
Ludzie ostatnio zgłupieli na punkcie zwierzątek. Ludzie dokoła nich mogą umierać z głodu, chorób i biedy, to odwrócą wzrok i będą udawać że nie widzą, a jak ktoś skrzywdzi biednego kotka czy pieska w internecie to od razu wielka gównoburza.
chuja byś zrobił. Idziesz do zoo to zdajesz sobie sprawę, że warunki tam panujące mają się nijak do rzeczywistości.
nie mów mi co bym zrobił a czego nie bo mnie znasz chłopie
Ja tam kibicowałam szczurkowi i uważam, że biały nie powinien jeść białego.
No nie nauczył się, bo jest przyzwyczajony, że cieć dla radości publiczności wpycha mu tego szczura przed nos. Faktycznie miejsca ma mało i dlatego mu to tak wolno idzie, ale gdyby mu nie podrzucać żarcia na gotowe, to i by się w tej klitce nauczył. Zwierzęta które mają nawet cały wybieg nie będą polować, jak im się zwierzę, nawet żywe wrzuca przed pysk.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów