i ich bachor
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a tam jebnieci od razu.... moze poprostu znakują co swoje i tyle.
Nie tylko rodzicie jebnięci (raz, że to niemowlę, dwa, że znakują go na całe życie) ale tatuażysta też pojebany.. ten świat już mnie chyba niczym nie zaskoczy.
@up: Dostał kasę to tatuuje. Profesjonalista.
Rodziców do gazu, dziecko do rodziny zastępczej. Chuj wie, co jeszcze wymyślą.
stahkh napisał/a:
@up: Dostał kasę to tatuuje. Profesjonalista.
Super, czyli jakby rzeźnik dostał pieniądze za wypatroszenie dzieciaka i to zrobił, to też nazwałbyś go profesjonalistą?
no idioci i jedyne lekarstwo to kula w łeb.
Rems, tym, którzy montują takim bachorom kolczyki w uszach też kula w łeb. wiejska moda wśród plebsu
Kolczyki są w porządku dobrze się prezentują, można je w każdej chwili ściągnąć. Tatuaż dla dziecka nie jest dobrym pomysłem bo skóra rośnie z wiekiem i wzór staje się szpteny
cursecrow napisał/a:
dobrze się prezentują
owszem, u dziewczynki o imieniu jessica która ma rodziców posiadających gospodarstwo rolne i hodowlę trzody
Znaczy, ochrzcić można na całe życie ledwo co wykluty, ludzki stwór ale wytatuować już nie?
PS Dzieciak pewnie chory to mu grupę krwi jebnęli i inne parametry dla medyków.
PS Dzieciak pewnie chory to mu grupę krwi jebnęli i inne parametry dla medyków.
Jak dzieciak dorośnie czy nawet wcześniej poprosi to i apostazji można dokonać, wiesz natomiast jak wygląda usuwanie tatuażu? Ba, wiesz jak będzie taki tatuaż wyglądał za rok? Kiedy dziecko będzie "raz takie"?
Xiem napisał/a:
Jak dzieciak dorośnie czy nawet wcześniej poprosi to i apostazji można dokonać, wiesz natomiast jak wygląda usuwanie tatuażu? Ba, wiesz jak będzie taki tatuaż wyglądał za rok? Kiedy dziecko będzie "raz takie"?
Chrzest jest niezmywalny wg. KK. Apostazja jest li tylko wystąpieniem z w/w sekty.
Namaszczony sakramentem chrztu, na zawsze pozostajesz dziecięciem bożym, choćbyś się ze złości osrał i bluźnił całe życie.
Dlatego po tym jak odegniesz. Miłosierny Bóg urwie ci za to ryja i wrzuci w głąb piekła.
Tak twierdzi Kościół Rzymskokatolicki.
Paniemajesz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów