📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Aż przed monitorem czuć tego kopa
A miałem kiedyś Vteca a teraz jeżdżę jakimś gównem
To sa silniki, poezja ! nie to co u nas wyjedziesz na droge a co drugie auto to es-iok tdi pyrkajacy w b5 albo mk3
chuja... żaden type-r nie ma takiego pierdolnięcia obrotów, nawet na 1-szym biegu. Jebie fejkiem na ćwierć mili.
PS - dźwięk też nie od niego
PS - dźwięk też nie od niego
Gratulacje ! Twój tekst jest tak oryginalny, i zajebisty, że w nagrodę dostajesz chuja w dupę !
@up
dokładnie, w vtec czuć wiekszą moc przy wyższych obrotach aż odcięcia ale nie ma aż tak wyraźnego uderzenia mocy
dokładnie, w vtec czuć wiekszą moc przy wyższych obrotach aż odcięcia ale nie ma aż tak wyraźnego uderzenia mocy
Zmienne fazy rozrządu nie dają pierd*lnięcia same z siebie, poprawiają elestyczność silnika. Pozdrawiam zorientowanych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów