18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
A................N 2011-08-29, 8:11 20
Aż przed monitorem czuć tego kopa
Zgłoś
Zwykla Lajza 2011-08-29, 9:39 6
A miałem kiedyś Vteca a teraz jeżdżę jakimś gównem
Zgłoś
HighEnd 2011-08-29, 11:37 1
japan motors.... baldźio śibkia maśińia...
Zgłoś
aroborat 2011-08-29, 15:50 1
To sa silniki, poezja ! nie to co u nas wyjedziesz na droge a co drugie auto to es-iok tdi pyrkajacy w b5 albo mk3
Zgłoś
Dymekx 2011-08-29, 18:06
@up
nie wiem co powiedziałeś ale zgadzam się, żółtki mają moc
Zgłoś
ress 2011-08-29, 21:02 8
chuja... żaden type-r nie ma takiego pierdolnięcia obrotów, nawet na 1-szym biegu. Jebie fejkiem na ćwierć mili.
PS - dźwięk też nie od niego

Kobieta potrafi to samo co mężczyzna poza obsikiwaniem muru na stojąco.
Zgłoś
Ksawi 2011-08-29, 21:13
Piwo za Vteca

Gratulacje ! Twój tekst jest tak oryginalny, i zajebisty, że w nagrodę dostajesz chuja w dupę !
Zgłoś
hawajski 2011-08-29, 21:16 1
@up
dokładnie, w vtec czuć wiekszą moc przy wyższych obrotach aż odcięcia ale nie ma aż tak wyraźnego uderzenia mocy

zabić mnie mogą tylko raz...
Zgłoś
S................k 2011-08-29, 21:19
Mój passek b4 TD tak nie potrafi ;(. Jedyne co potrafi zrobić to zasłone dymną podczas ucieczki przed sprzętem z PRL lub przy wyprzedzaniu.
Zgłoś
Earth 2011-08-29, 21:45 1
Civic 5. Dobre wozy, szczególnie coupe ładne jest
Zgłoś
P................m 2011-08-29, 21:54
W moim polo pierdolnela sklrzynia biegow . Po 350 tys kilometrow .
Zgłoś
Stefan_Sigal 2011-08-29, 22:01 94
Jest pierdolnięcie

Zgłoś
mopar 2011-08-29, 22:08 8
Zmienne fazy rozrządu nie dają pierd*lnięcia same z siebie, poprawiają elestyczność silnika. Pozdrawiam zorientowanych
Zgłoś
erotyczny 2011-08-29, 22:25
Earth na filmie jest żelazko...
Co ma jajko do żelazka?

"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować"

"Wkurwiają mnie wielkie PODPISY"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów