📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Sprytna babajaga. Maja jej chytra mordę na kamerach. Beknie za to
Zawsze trzeba uważać na tych co mają przewieszone przez rękę ubranie.
Może to być kurtka starej baby jak tutaj, a może elegancki płaszcz faceta wyglądającego jak starszy mecenas.
Może to być kurtka starej baby jak tutaj, a może elegancki płaszcz faceta wyglądającego jak starszy mecenas.
Czekamy na film z deskoterapii na NFZ dla chytrej baby.
Skąd pomysł, że to Maja?
Płaszcz przez rękę i od razu było wiadomo że idą doliniarze...a tu babcia stara recydywa
Baba babie babą.
zwierzak30 napisał/a:
Za-je-ba-ła port-fel ...
I tu nie mam rymu.
Jedna baba, drugiej babie,
Włożyła do torby grabę.
Kurwiszony żyją!
Za kradzione piją!
Może nie kara śmierci, ale łapska poucinać i owszem....
Ajot napisał/a:
Zawsze trzeba uważać na tych co mają przewieszone przez rękę ubranie.
Dokładnie. Drugim sygnałem ostrzegawczym są czapki z daszkiem. A połączenie tych 2 znaków z tłumem,nieistotne czy sztucznym czy prawdziwym, to już combo wysokiego ryzyka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów