Ciekawe ilu ukraińskich graczy Battlefield zdziwiło się, iż na Euromajdanie nie ma respawnu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Majdan jak "metro" czasami jest klincz i 2 strony się przepychają.
Najlepszy bf 2 (arica)
Jebać ukraińców,
Najlepszy bf 2 (arica)
Jebać ukraińców,
słabe.
i kogo tam stać na battlefielda jak wszystko poszło na złoty tron do łazienki janka
i kogo tam stać na battlefielda jak wszystko poszło na złoty tron do łazienki janka
tam to jest mix graczy:gracze BF,magowie,druidzi,bardowie,noo kurwa gra komputerowa na żywo
bizzy napisał/a:
słabe.
Gdzie to wyczytałeś? Na wp.pl? Kolejna osoba nie weryfikująca głupot znalezionych w internecie i jeszcze je powtarzająca.
Proszę.
twitter.com/LuxeLuxe_/status/416370565394354176
16:50 - 26 gru 2013
uhrforum.de/lustige-bilder-videos-fotos-witze-t386-319
(trzeba trochę na dół zjechać)
11.12.2012, 07:06
kończą grę w battlefielda i zaczynają grać w diablo
Żaden się nie zdziwił, przecież respa już nie dostali
wrobel102 napisał/a:
Gdzie to wyczytałeś? Na wp.pl? Kolejna osoba nie weryfikująca głupot znalezionych w internecie i jeszcze je powtarzająca.
Proszę.
twitter.com/LuxeLuxe_/status/416370565394354176
16:50 - 26 gru 2013
uhrforum.de/lustige-bilder-videos-fotos-witze-t386-319
(trzeba trochę na dół zjechać)
11.12.2012, 07:06
A to kurwa moja wina że ludzi w błąd wprowadzają? I akurat wywnioskowałem to na podstawie poprzednich tematów na sadisticu a nie na podstawie wp, tak jak Ty wywnioskowałeś to co napisałeś na temat tematu który założył ktoś inny i który też widziałem.
Idąc tym tokiem rozumowania nie powinniśmy powielać żadnych informacji znalezionych w internecie a to doprowadziłoby do nie lada paranoi.
Proszę się aż tak o tę kwestię NIE SPIERDALAĆ.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów