Słyszałem, że w Chinach za spowodowanie uszczerbku na zdrowiu karze się cyklicznymi opłatami, lecz za zabicie na drodze jest więzienie / jednorazowa opłata. Może dlatego większość osób dobija ludzi samochodami...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
u nich jeden zabity roznicy nie robi, moze gdyby od razu 10000 ludzi przejechal to by w lokalnej prasie cos napisali
To prawda - jak cos sie stanie to tzreba utrzymywac do konca zycia - ale jak padnie to jednorazowa kara. Wiec jest taniej rozsmarowac na asfalcie.
turor napisał/a:
Legenda głosi, że leży tam do dziś
to dlugo lezy bo film ma dobrych kilka lat
nic dziwnego ze widzieliscie ten film w innych miejscach skoro datownik jest na 2013 rok xd
[ Dodano: 2024-06-06, 22:14 ]
na 2011 pomylilem sie jak pisalem ale po dwoch harnasiach jestem bo mozna wygrac kolejnego
[ Dodano: 2024-06-06, 22:14 ]
na 2011 pomylilem sie jak pisalem ale po dwoch harnasiach jestem bo mozna wygrac kolejnego
@smc: nie. Chyba że tak jak ja pijesz je bo można wygrać to już hazard. Alkoholizm wymyślili ludzie co by też się napili ale nie moga
Walę wódę od zawsze, min pół butelki lub 3-4 browary.
Mam stany przedrakowe całego układu pokarmowego, więc jakieś skutki uboczne są. Ale nie znam innego lekarstwa na silny stres...
Mam stany przedrakowe całego układu pokarmowego, więc jakieś skutki uboczne są. Ale nie znam innego lekarstwa na silny stres...
Oni są jak Hydra. Za jednego zabitego rodzi się dwóch nowych, dlatego mają na to wyjebane jajca.
turor napisał/a:
Legenda głosi, że leży tam do dziś
Nie leży, bo zamiatarka przejeżdżała po zimie.
Świadomy napisał/a:
Ja pierdole, skąd tyle empatii w tych chinolach?
w ich kulturze jest przesad ze jesli pomagasz choremu to ta zla karma przechodzi na ciebie, cos jak u nas ludzie wierza w niebo i politykom ;0
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów