📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobny do tego co ma zabić pudziana w walce mma
Dał się ponieść emocjom, a zwierzęta nie mają wstępu na Skurwoalę.
Masowa mogiła to jeszcze mały chuj, lepsze to niż być obgryzanym przy drodze przez nazistowskie psy, koty i świnie
Mój wuja, Krzysztof Witczak!
Halman napisał/a:
lepiej zginać na weselu niż być zakopanym w masowej mogile...
Masowa mogiła to jeszcze mały chuj, lepsze to niż być obgryzanym przy drodze przez nazistowskie psy, koty i świnie
Zbysław napisał/a:
Podobny do tego co ma zabić pudziana w walce mma
Mój wuja, Krzysztof Witczak!
Mógł młodych wcześniej uprzedzić że zginie, to by na talerzyku zaoszczędzili.
Widać jakieś ciapate bydło.
Wóda jest dla ludzi a nie dla małp
artiee napisał/a:
Czeczeńcy pokurwieńcy...
Dokładnie tak. Ja tm widzę wesele na którym bawią się kacapy bez brody i jakiegoś czeczeńca co imprezę chciał zepsuć. Nie udało się, zepsuli jego.
Edit: Pomyłka same czeczeńce
"Strzelanina odbyła się w restauracji „Europa” na Witebskim Prospekcie. 31-letni bezrobotny Elvar Amiraslanov przyjechał na ucztę weselną do przyjaciół w Petersburgu z Moskwy. Pod koniec wieczoru mężczyzna popadł w konflikt z lokalnym mieszkańcem, 26-letnim Vugarem Namazalievem.
W pokoju wybuchła bójka między kilkoma mężczyznami, tłum zszedł na pierwsze piętro. Przy wyjściu z restauracji Amiraslanov wyjął 9-mm pistolet Thunderstorm-01 i kilkakrotnie strzelił przeciwnikowi w głowę.
Amiraslanov, który otworzył ogień, został zatrzymany, a w związku z tym incydentem wszczęto postępowanie karne.
Poprzednio zgłoszono że w nocy z 8 na 9 października w Moskwie mężczyzna otworzył ogień z karabinu myśliwskiego i zranił policjanta."
Amerykanie mają swoich murzynów, a Ruscy mają swoich Tadżyków, Czeczenów i tym podobnych Azerów.
Efekt widać na takich jak powyższy filmikach: postrzelenia, pobicia i ugodzenia nożem to ich chleb powszedni.
Efekt widać na takich jak powyższy filmikach: postrzelenia, pobicia i ugodzenia nożem to ich chleb powszedni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów