18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trambulator 2024-08-29, 6:45 17
To był pojedynek masa kontra szybkość... Wnioski wyciągnijcie sami
Zgłoś
mynameisgod 2024-08-29, 7:36 1
a co temu pierd utkwił w brzuchu czy co? mógł go zagazować czy coś...
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-08-29, 8:38
Za Uralem jak widać dziko i stabilnie
Zgłoś
NapalonaFrytka 2024-08-29, 8:40 10
Blond kacapka oczywiście nie dość że się na nic nie przydała, to jeszcze kopa zasłoniła
Zgłoś
Jasiek93 2024-08-29, 9:00 2
Gruby pedał z torebką
Zgłoś
lebol1990 2024-08-29, 9:11
Jop twaja mać😅 dwie ruskie szmaty sie leja, obaj do okopu po przeciwnych stronach tam se wyjaśnią
Zgłoś
Nazhir 2024-08-29, 10:36 3
trambulator napisał/a:

nie, to był pojedynek "trenujący dresik" vs "grubas, który naoglądał się filmów z Brusem Li".
Zgłoś
winters506 2024-08-29, 10:58 1
Raszid, Raszid... i wszystko jasne.
Zgłoś
smc 2024-08-29, 11:00
Jak widać, szybkość zabija
Zgłoś
trambulator 2024-08-29, 11:37 8
Nazhir napisał/a:

nie, to był pojedynek "trenujący dresik" vs "grubas, który naoglądał się filmów z Brusem Li".

Zauważyłem, że masz ostatnio dziwną manię podważania moich komentarzy, więc gaszę twoje ego rozgrzane jak śmierdzący pet.
Uważaj, analiza - moje określenia z komentarza kontra twoje.
"szybkość" kontra "trenujący dresik"
"masa" kontra "grubas, który naoglądał się filmów z Brusem Li"

a twoje pierwsze słowo po zacytowaniu mojego komentarza to "NIE". Przeczytaj powyższe i rusz ostatnie zwoje mózgowe czy negujesz synonimy czy antonimy? I od razu piszę, że nie jestem pieprzonym potomkiem Mickiewicza tylko zwyczajnie reaguję na ewidentną głupotę lejącą się za moimi komentarzami.

Cieszę się, że wakacje się kończą i liczę, że niedobory wiedzy uzupełnisz w nowym roku szkolnym.
Tym gorzej jeśli zakończyłeś już edukację.
Nie rozgrzewam kłótni, nie sieję mową nienawiści aczkolwiek trzeba pamiętać, że każda akcja rodzi reakcję
Zgłoś
Nazhir 2024-08-29, 16:06 6
trambulator napisał/a:

Zauważyłem, że masz ostatnio dziwną manię podważania moich komentarzy, więc gaszę twoje ego rozgrzane jak śmierdzący pet.

łojezu, nawet nie zwróciłem uwagę, że akurat twoje posty podważam. Cóż, widocznie piszesz głupoty, bo nie reaguję na nicki, tylko na treść.

Do meritum.

0:04 grubas próbuje zadać cios, ale pochyla się w przód. To typowy błąd człowieka, który nigdy nie trenował sztuk walki. Pochylając się w przód, tracisz równowagę i wystawiasz się na kontrę przeciwnika. Do tego nogi wąsko, jedna za drugą. Wystarczy delikatnie trącić i wytrącisz go z równowagi. W takiej pozycji nie zadasz też ciosa pochodzącego ze skrętu ciała.

0:05 niebieski dresik uderza właśnie ze skrętu ciała. Jakby ta lufa weszła, grubas by padł nieprzytomny. Warto też zwrócić uwagę na szerokość rozstawienia stóp - są szeroko, równowaga jest zachowana.

0:06 grubas atakuje - jego ruch to jest czysta amatorka. Idzie jak na spacer. W sztukach walki wysuwasz nogę przednią i dopiero dostawiasz tylną. Wszystko po to, żeby zachować równowagę. Widać, że tak właśnie robi dresik - cofając się, zaczyna od tylnej nogi i dostawia przednią.

Potem przechodzi do kontry, próbuje obalenia, ale skoro nie wystarcza, to rozpuszcza ręce i w końcu coś trafia.

W tym czasie grubas zachowuje się jak amator. Próbuje zatrzymać ręce przeciwnika, co nie może się udać. Gdyby trenował walkę, przyjąłby prawidłową postawę nóg, a twarz schowałby za podwójną gardą czekając, aż przeciwnik się wystrzela. Przy takiej furii, niebieskiemu starczyłoby góra na 30 sekund, a potem byłby spompowany i łatwy do trafienia.

Nie rozgrzewam kłótni, nie sieję mową nienawiści, po prostu merytorycznie oceniam to, co widzę. A że znam się nieco na sztukach walki, to potrafię ocenić, co widzę. Tu był trenujący vs amator. Zawsze to tak będzie wyglądać, bez względu na szybkość, czy masę.
Zgłoś
Jarazz 2024-08-29, 20:28 1
A miał zapięte pasy. Jak widać, nie pomogło
Zgłoś
weahty84 2024-08-29, 21:31
But górą
Zgłoś
JednorękiBandyta 2024-08-30, 0:25
trambulator napisał/a:

to był pojedynek najebany stary knur kontra młody trzeźwy przeciętny chłop, wkurwił się i wjechał w grubasa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem