Jak w temacie. Tak w ogóle on jeszcze żyje? Ma ktoś jakieś info na ten temat ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nigdy nie rozumiałem ludzi, którzy jarali się filmikami z żulami..
wiesiors4 napisał/a:
Nigdy nie rozumiałem ludzi, którzy jarali się filmikami z żulami..
a jednak obejrzałeś
A ja głupi myślałem że to będzie coś o Joe Pistone. Odpaliłem, zobaczyłem kurę, usłyszałem bełkot i stwierdziłem:"chyba nie"
nawet nie włączajcie, chujowe to i nic nie warte
p.s.
w tego typu filmikach nie ma nic czym mozna sie zainteresowac, no chyba ze gimbaza podnieca sie na widok pijacego jakis alkohol człowieka, a ze to jest żul dostaje +10 do fajości. żenada
p.s.
w tego typu filmikach nie ma nic czym mozna sie zainteresowac, no chyba ze gimbaza podnieca sie na widok pijacego jakis alkohol człowieka, a ze to jest żul dostaje +10 do fajości. żenada
Fullmoon napisał/a:
nawet nie włączajcie, chujowe to i nic nie warte
p.s.
Wiesz co dla mnie ten filmik jest ani zajebisty ale też nie zły. Gdyby był chujowy to nie dostałbym ani jednego piwa, więc chujowy nie jest bo komuś się podoba. Bardziej trafnie było by gdybyś napisał: "Jak dla mnie to chujowe". Poza tym jeśli cię nie ciekawi jakiś temat to przewijaj dalej.
temu kto kręci te filmiki życzę, aby jemu ojciec, syn, albo brat stoczył się do roli żula i żeby pół Polski robiło sobie jaja
P.S. Jakis rok temu czy wiecej na youtube, kiedy piston mial swoje 5 minut, ludzie pisali ze nie zyje.
Jak dobrze go zobaczyć po tylu latach ciszy...
Odnoszę wrażenie, że tego człowieka takie coś jak wiek emerytalny to cały chuj obchodzi
Ludzie to sie umią bawić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów