Historia jednego zakrętu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
trzeba ustawic dźwięk na 20% i wtedy dobrze się wsłuchac. Jestem pewien, że wiele razy usłyszałem: ooooooooooooooooooo allah akbar
okar19 napisał/a:
Na pewno ty byś nie wypadł jadąc 9km/h
Niepotrzebna spina i wjazd na mnie
Jeździłem po torze i wiem, że trudno jest opanować samochód. Zwłaszcza w trudnych warunkach jak na filmiku i gdy trzeba zapierdalać jak najszybciej.
strasznie denerwują mnie komentarze oberwatorów. założe się, że połowa nie ma prawka, a druga połowa na rowerze by nie weszła w ten zakręt
nie rozumiem tylko tego dlaczego oni hamują przed tym rowem i nie dziwie się, że do niego większość wpada. Powinni dodać gazu, kontra i cisnąc na maksa dalej, a oni hamuja jak amatorzy gdzie lecą wprost do rowu
Kierowca bmw (janecki) swoją furę zna lepiej niż swoją żonę/dziewczynę
Któryś sezon już nią jeździ
Któryś sezon już nią jeździ
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów