Historia jednego zakrętu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Loki91 napisał/a:
Ciekawe czy zaczęli obstawiać kto z niego nie wypadnie...
Na pewno ty byś nie wypadł jadąc 9km/h
uwielbiam amatorskie rajdy i reakcje kierowcow w trudnych momentach
ps. bmw >>> all (jak w życiu)
ps. bmw >>> all (jak w życiu)
fajnie lądują w rowie ale w aucie to pewnie ostatnie włosy sobie wyrywają jak urwą koło... chciałbym by kibice krzyczeli, skakali by jakoś przekazać rajdowcom, że jest niebezpiecznie, ślisko...
nie no żartuję oczywiście bo inaczej nie było materiału
maluch najlepiej wyszedł z opresji;D
nie no żartuję oczywiście bo inaczej nie było materiału
maluch najlepiej wyszedł z opresji;D
@up up podpisuje się pod tym co napisałeś
prawdziwi kibice
prawdziwi kibice
ale debile komentuja "haha debil"
Nie wiem okar19 skąd ty tyle tych filmików bierzesz, ale powiem Ci jedno - zmień avatar bo zaczyna mi się śnić po nocach.
Ten zakręt jest naprawdę zlośliwy. Gościu z 1:44 jeszcze nie zdążył dojechać ,a już się wpierdolił do rowu
1:42 najelpszy moment HHAHAAHAH, wszyscy czekaja na auto a tu tylko kawałek zdeżaka sie pojawił
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów