myślę że jak podrośnie i będzie widział gdzie jedzie, to nie będzie chciał już być piłkarzem. dobry typ
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole przewróci się w samochodzie ....
@kamillo16 jak by mi ktoś powiedział, że chce kupić malucha do "driftingu" to też bym go wyśmiał
gość co ma włosy, buahahahaha
Jak nie zobaczę wiarygodnego materiału to nie uwierzę. Nie widać kto siedzi w środku przy ujęciach z zewnątrz, a przy tych wewnątrz wygląda jakby sobie jechał 20km/h. Co, nie nagrywali go akurat na zakrętach? Byłoby chociaż trochę widać przeciążenia, tym bardziej że fotel za duży, latałby w nim.
Ja-ah-qu-ub-el Pozdrawiam z MIASTA kolego z prowincji po prawej stronie.
Wyłożyli starzy kasę i od razu "talent!". Każdy mógłby tak robić tylko nie każdy ma możliwości.
Mały, długie blond włoski, słodki głosik, umie pozapierdalać i "dobrze ciągnie za gałki" - kurwa... pewnie na parafii muszą się hardo o niego licytować.
"Nie mam za bardzo strachu"... tylko po tym wywiadzie pewnie ze 3 noce płakał taki zestresowany he he
@MortiCRX od czegos trzeba zaczac, a na luznej nawierzchni maluch daje rade
Też chciałbym mieć bogatych rodziców byłbym kurwa Kubicą, a nie masażystą
PaWeL1656 napisał/a:
Zazdroszczę dzieciakowi... jebany ma dzianych starych i gdyby nie oni to by śmigał ale na tylnym siedzeniu...
Jakich kurwa dzianych starych człowieku ? Wystarczy, że nie są pozadłużani na jakieś pierdolone sprzęty w media markcie albo nie mają pierdolonych prowidentów pozaciąganych. Potem się ludzie wpierdalają w błędne koło kredytowe i nie masz na nic tylko na raty. Przecież takie auto dużo nie kosztuje. Bez przesady. Dzianych kurwa... dzianych ludzi nie widziałeś
aLBEDo napisał/a:
Jakich kurwa dzianych starych człowieku ? Wystarczy, że nie są pozadłużani na jakieś pierdolone sprzęty w media markcie albo nie mają pierdolonych prowidentów pozaciąganych. Potem się ludzie wpierdalają w błędne koło kredytowe i nie masz na nic tylko na raty. Przecież takie auto dużo nie kosztuje. Bez przesady. Dzianych kurwa... dzianych ludzi nie widziałeś
Poluzuj zwieracze synek. Raczej trzeba mieć sporo papieru, aby kupić jedenastolatkowi (kurwa to jeszcze podstawówka) bmw e36 i je jeszcze tak przerobić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów