myślę że jak podrośnie i będzie widział gdzie jedzie, to nie będzie chciał już być piłkarzem. dobry typ
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tapsik napisał/a:
Poluzuj zwieracze synek. Raczej trzeba mieć sporo papieru, aby kupić jedenastolatkowi (kurwa to jeszcze podstawówka) bmw e36 i je jeszcze tak przerobić.
Ta,to koszt około 15-20 tyś więc dupy nie urywa,i bardzo dobrze niech ćwiczy,tylko ta zjebana fryzura.
"Tata kupił" - i chuj, wszystko jasne.
Nie, 15-20 tysięcy to przecież jest nic, co nie? Szczególnie jeśli zarabiasz marne 2 tysiące zł na miesiąc, dolicz do tego opłaty za mieszkanie, jedzenie, utrzymaj samochód, zatankuj za 5zł za litr (chociaż nie wiem jakie są obecne ceny, bo przebywam na wyspach). Faktycznie, 15-20 tysi to mało, dupy nie urywa.
Nie, 15-20 tysięcy to przecież jest nic, co nie? Szczególnie jeśli zarabiasz marne 2 tysiące zł na miesiąc, dolicz do tego opłaty za mieszkanie, jedzenie, utrzymaj samochód, zatankuj za 5zł za litr (chociaż nie wiem jakie są obecne ceny, bo przebywam na wyspach). Faktycznie, 15-20 tysi to mało, dupy nie urywa.
Jeździ bez świateł. Mandat mu.
Każdy kto miał lub ma w tym wieku skłonności motoryzacyjne jeździłby tak samo. Czyli jakieś 80% chłopaków. Nie każdy natomiast ma BMW w tym wieku. Żaden talent, czysto finansowe sprawy.
Ja pierdziele, idę na kolejne studia, znajdę super robotę i mój dzieciak od małego będzie jeździł na kartach czego ja niestety doświadczyć nie mogłem. F1 czeka.
nie dość że banan to pedał ....
napisałem to dziś na youtube i napisze tutaj:
"wg mnie troche głupie myślenie...jeśli dzieciak ma skilla, zasuwał w gokartach i odnosił sukcesy to powinien sie tego trzymać, zacząć latać w najniższej formule, coś w życiu by może osiągnał w tej dziedzinie i kiedys z tego żył...DRIFT TO NIE JEST SPORT...z niego NIE da sie i nigdy nie bedzie sie dało wyżyć....drift to jest weekendowe hobby, w które sie tylko pakuje kase nie dostając w zamian nic poza funem"
nawet mając sponsowów to ledwo starcza od nich na opony na jedne zawody a gdzie treningi gdzie reszta...koszt samych opon nawet używek/nalewek na sezon treningów i zawodów to czasami prawie 30 tys zł...budowa np.e30 z silnikiem s62b50 to przeszło 50tys zł...e30 z m62b44 to 30tys zł
w odpowiedzi na moje stwierdzenie ojciec chłopca mi napisał że bardzo chętnie by dalej jeździli w gokardach ale na to ich nie stać....wiec nie pierdolcie że ma bogatego tatusia i sobie chłopczyk lata
przerobienie e36 z 1.8 do driftu jak to to można sie zamknąć w 10tys zł....baza 3tys, klatka u Treli 2tys, powiększyć skręt, magiel od z3, kubły, kiera, naba, hydrauliczny ręczny i zaspawać most to reszta złotówek
"wg mnie troche głupie myślenie...jeśli dzieciak ma skilla, zasuwał w gokartach i odnosił sukcesy to powinien sie tego trzymać, zacząć latać w najniższej formule, coś w życiu by może osiągnał w tej dziedzinie i kiedys z tego żył...DRIFT TO NIE JEST SPORT...z niego NIE da sie i nigdy nie bedzie sie dało wyżyć....drift to jest weekendowe hobby, w które sie tylko pakuje kase nie dostając w zamian nic poza funem"
nawet mając sponsowów to ledwo starcza od nich na opony na jedne zawody a gdzie treningi gdzie reszta...koszt samych opon nawet używek/nalewek na sezon treningów i zawodów to czasami prawie 30 tys zł...budowa np.e30 z silnikiem s62b50 to przeszło 50tys zł...e30 z m62b44 to 30tys zł
w odpowiedzi na moje stwierdzenie ojciec chłopca mi napisał że bardzo chętnie by dalej jeździli w gokardach ale na to ich nie stać....wiec nie pierdolcie że ma bogatego tatusia i sobie chłopczyk lata
przerobienie e36 z 1.8 do driftu jak to to można sie zamknąć w 10tys zł....baza 3tys, klatka u Treli 2tys, powiększyć skręt, magiel od z3, kubły, kiera, naba, hydrauliczny ręczny i zaspawać most to reszta złotówek
@adresikpuma
1:10 zobacz jego nazwisko baranie . rubik pewnie tylko ksywa po wygladzie
1:10 zobacz jego nazwisko baranie . rubik pewnie tylko ksywa po wygladzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów